Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MARTINS FAVORITER

Metro Modes herrmodeexpert Martin Hansson har valt ut sina favoriter just nu. Säsongens snyggaste solglasögon, schyssta sneakers och männens bästa doft i sommar.

 

 

Sneakers, Gucci, 3600 kr

– Ett par ljusa sneakers på fötterna lyfter vilket klädval som helst i vår. Detta eleganta par från modehuset Gucci är jag övertygad om att ingen pojkvän tackar nej till.

 

409513_mrp_fr_xl

Doft, Dior Homme Cologne, 720 kr / 100 ml

– När det kommer till sommarens mest eleganta doft är jag och Jude Law helt överens. Det är få dofter jag fått så mycket komplimanger av från det kvinnliga könet som när jag bär denna. Fräsch, elegant och maskulin.

 

capturas-de-tela265

 

 

Solglasögon, Illesteva, 2700 kr

– Ett par snygga solbrillor på nästippen gör alla män snyggare. De här sköldpaddmönstrade bågarna ser ni på mig i sommar.

418346_mrp_in_xl

 

Hotell, Ace Hotel, Los Angeles 

– Först och främst kan jag inte sluta att vara besatt av Los Angeles. Känns som en stad där allt roligt kan hända och händer. Nästa gång jag kliver på ett flyg till Los Angeles kommer jag checka in på Ace Hotel. Modernt, smakfullt och uppfyller säkerligen alla krav du kan ställa på ett hotell.

les_plus_beaux_spots_de_l___t___2014_ace_hotel_los_angeles__6703_north_883x

 

– Martin Hansson

Foto. Press

 

 

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!