Artikeln innehåller annonslänkar

GLÖGGMINGLA MED STIL

Känner du att det varje år är lika svårt att veta hur du ska klä dig inför stundande glöggmingel och diverse julfester och middagar? Vi har satt ihop stiltipsen och kombinationerna som garanterat kommer att få dig att ordagrant se ut som ett mingelproffs.
 
 
2
KAXIGT
Den lackade kjolen ihop med den klassiska matta polon och de glittriga tightsen blir inte bara en stilsäker materialmix tillsammans. Utan även en kombination som garanterat gör dig snyggast och mest trendriktigt på festen. Våga även bära lack på lack och addera ett par blänknade pumps för en fulländad look.
 
 

Kjol, Christopher Kane, cirka 10 000 kr
Strumpbyxor, Topshop, 150 kr
Polotröja, H&M, 99 kr
Pumps, Mango, 399 kr

 
 
 
jeans
KLASSISKT
Alla äger nog ett par blåjeans och en kavaj hemma. Så varför inte slå ihop dessa klassiska vardagsfavoriter till en look, addera en lite festligare topp under, de lite lägre klackarna till som låter dina fötter håla hela kvällen och accessoarerna som tillför det där lilla extra? Resultatet blir inte bara en klassiskt, stilrent och väldigt snyggt kombination utan även en look som fungerar att bära till det mesta.
 
 

Jeans, Zara, 559 kr
Topp, Studio Nicholson, cirka 3 600 kr
Kavaj, Hunkydory, 3 499 kr
Skor, Saint Laurent, cirka 6 000 kr
Örhängen, Dior, Pris vid beställning

 
 
 
1
ENKELT
Det behöver inte vara så svårt alla gånger. Investera i en jumpsuit som du bär som din bas. Addera därefter från gång till gång nya attribut som jackan eller skorna för en ny och fräsch look. Enklare och snyggare än så blir det inte.
 
 

Rock, Rodebjer, 5 995 kr
Jumpsuit, Stylein, 2 499 kr
Spetspumps, Zara, 549 kr

 
 
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!