Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PAMELA LOVE X RODEBJER

ANNA MAIER BRIDESMAIDS
 
 
Under Rodebjers SS15 visning på The Bowery i New York i höstas presenterade inte bara Carin Rodebjer, chefsdesigner och grundare av märket, sin nya kollektion utan även sitt nya designsamarbete tillsammans med den kända smyckesdesignern Pamela Love. I kollektionen hittar du två armband, ett halsband och ett par örhängen gjorda för att antingen bära var för sig eller tillsammans skapade i Pamela Loves favoritmaterial mässing, quartz och pyrit. Alla smyckena är även handgjorda vilket gör varje del unik. Från och med i dag och lagom till jul släpps samarbetet i butik och du hittar de i Rodebjers egna butiker, online eller på Nordiska Kompaniet.
 
 
Text. Caroline Sandström
 
 
HE8A9338
 
 
Pamela Love for Rodebjer SS15-006
 
 
Pamela Love for Rodebjer SS15-002
 
 
Pamela Love for Rodebjer SS15-009
 
 
HE8A9402
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!