Så kommer du över ditt ex på 30 dagar med ny app

Break up
 
I tid och otid är väl det brustna hjärtat något som drabbar oss alla. Detta onda men oundvikliga. Nu lovar den nya appen Rx Breakup att den kan laga ditt hjärta på 30 dagar.
 
Just i denna tid när det finns appar för allt och dejtingappar som gör det enklare än någonsin att dejta, så är det väl på tiden att det kommer en app som kan laga hjärtat när det brister.
 
Efter att ha arbetat i två år med att ta fram appen, har Jeanine Lobell, grundare av Stila Cosmetics, och terapeuten Jane Reardo, nu släppt den i App Store. Enligt dem finns det ett stort och omättat behov av kärleks- och terapiappar. Rx Breakup ska genom ett 30-dagarsprogram låta användaren gå igenom och bearbeta olika faser, så som ilskebearbetning, besatthet, varningssignaler och abstinens. Grundarna har även tänkt att denna terapi ska ske i lagom takt, så det går bara att göra ett program om dagen.
 
För att minska risken att du som hjärtekrossad ska dränka sorgerna i vin eller shoppa upp hela lön jobbar appen med att du ska tänka positivt och planera roliga saker för framtiden.
 
Appen finns att hämta gratis i App Store.
 
 
Av: Jenny Lacis
Foto: All Over Press

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!