Mode

Vårmode 2020! De 6 största trenderna

Har du letat efter checklistan för vårens modetrender? Då har du hamnat helt rätt! Vi har nämligen samlat de 6 största trenderna att hålla koll på våren 2020. Vilka hakar du på?

Foto: Instagram @majamarko7@thestylestalkercom

Vi på Metro Mode älskar att komplettera våra tidlösa garderober med några plagg som prickar in säsongens största trender. Den här våren investerar vi i pastellnyanser och bär dem med denim, och satsar även på några riktiga statement-pieces.

Läs också: 6 skotrender som kommer explodera under 2020

1. Pasteller

Stor guide! Vårens alla pasteller – och plaggen som fixar looken

Även den allra mest monokroma personligheten, vars garderob främst består av svarta plagg (kanske med några få vita eller beiga inslag), måste känna suget efter att addera några färgklickar i garderoben i vår. De hetaste nyanserna går i rosa, grönt, lila och blått – vilka nyanser vågar du dig på? >Läs hela artikeln här.

19 plagg i vårens finaste pastellkulörer

I år tar pastellfärgerna över och vi kan inte få nog av de vackra plaggen. Vill du haka på trenden och bära mer färger i vår och sommar? >Läs hela artikeln här.

Våriga kulörer! 14 baguetteväskor under 350 kronor

Baguetteväskan landade på modescenen redan förra året och är nu en av 2020 största trender. Vill du haka på trenden så listar vi våra favoriter i vårens vackra kulörer. >Läs hela artikeln här.

2. Satinplagg

Chict och trendigt – 20 satinplagg att möta sommaren i

Satinkjolar i midi- och minilängd, matchande kostymset och klänningar i dova färger är några av de plaggen vi vill bära i satin. Matcha med en stilren topp eller varför inte bära tyget från topp till tå? >Läs hela artikeln här.

Den korta satinkjolen blir en av sommarens hetaste trender 2020!

Satinkjolen har länge varit en het trend och i vår och sommar kommer vi se allt fler i den korta modellen. Vill du bära trenden redan nu, eller börja preppa sommarens garderob har vi nedan listat våra favoriter från butikerna>Läs hela artikeln här.

21 trendiga midkjolar att möta våren i

Förra vårens hetaste kjolmodell står sig lika stark 2020 – den klassiska midkjolen är både trendig och stilren, och allra helst bär vi en variant i satin. >Läs hela artikeln här.

3. Skräddade plagg

När våren kommer på riktigt vill vi bära byxor med lite mer vidd och luft, då är kostymbyxan ett perfekt alternativ. Bär den med en matchande kavaj och chunky sneakers på jobbet för en formell look med en twist, eller varför inte matcha den med en croptop på våren och sommarens alla uteserveringar. >Läs hela artikeln här.

Denna säsong vill vi gå all in på stiliga kostymset i vackra kulörer. Bär upp dem med ett par klackar – eller varför inte matcha med ett par sneakers? >Läs hela artikeln här.

Så bär vi trenchcoaten! 18 trendiga varianter till våren

Trenchcoaten är den tidlösa och klassiska jackan som aldrig går ur tiden! I år är den extra het i modevärlden och har blivit ett riktigt statementplagg. >Läs hela artikeln här.

4. Skjortjackan

Skjortjackan tar över hela våren! Favoriter du inte får missa

Lösningen för att kunna bära dina våriga plagg redan nu med lägre temperatur stavas lager på lager – tänk smart och bär varma plagg undertill så kan du inviga vårjackan redan idag! >Läs hela artikeln här.

Oversize-jackor våren 2020!

Oversize-skjortan har tagit modevärlden med storm och vi ser den i många olika utföranden. Bär den uppknäppt matchad med en t-shirt och jeans, eller stäng den och bär den tillsammans med trendiga accessoarer och höga boots. >Läs hela artikeln här.

5. Denim

9 jeanstrender vi kommer bära 2020

Denim är hetare än på många år och 2020 ser vi många nya trender på jeanshyllorna. De klassiska mom-jeansen är ett säkert kort även i år, men vi ser även en hel den influenser från 70-talet såsom utsvänga och höga jeans i olika tvättar. Spana in de nio trendsäkraste modellerna. >Läs hela artikeln här.

Toppa med denim! 26 jackor i vårens hetaste material

Att bära denim på denim ger alltid en spännande look – satsa på ett matchande set ton i ton eller bär denimplagg med olika tvättar med varandra.Just nu tar jeansjackan med knytning extra stor plats på modescenen, men vi ser också den supertrendiga skjortjackan i ljus eller mörk denim. >Läs hela artikeln här.

6. Mönstrat

I vår och sommar tar det prickiga mönstret över modescenen; en stor favorit just nu är den prickiga maxiklänningen som vi gärna matchar med chunky sneakers eller sandaletten. Inom badmodet ser vi mängder av prickar på baddräkter och bikinis vilket ger en chic och stilig look. >Läs hela artikeln här.

Floral explosion! 25 blommiga klänningar till våren och sommaren 2020

Bara ben och blommönster – det finns många härliga saker med att våren snart är här. 2020 vill vi bära blommiga klänningar i regnbågens alla färger. >Läs hela artikeln här.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!