Creative

Instagramstjärnan Ebba Nilsson: “Jag är extremt familjekär”

Du känner troligtvis igen Ebba Nilsson från hennes Instagramkonto babe_ebba, där hennes selfies är lika bejbiga som broderierna är svinkaxiga och fina. Creative har raggat Ebbas uppmärksamhet och fått chansen att lära känna henne lite bättre genom att ställa tio intressanta frågor.

babe_ebba2

Nämn tre saker som gör dig glad.

– Min familj. Är verkligen extremt familjekär.
– Att det börjar bli höst och kallt så att man kan ha på sig fler fina kläder och kan vara inomhus utan att känna sig stressad över att behöva Carpa dagen ute.
– Att ha pysseldag med broderi och såna grejer med min kompis Nora!

Och tre saker som gör dig förbannad.

– Politik.
– När folk skriker på tunnelbanan.
– Mobbning. Fy fan vad vidrigt det är.

Vem är din hjältinna?

– Min mamma är min största hjältinna och idol! Hon har verkligen format mig till den jag är idag, och jag älskar henne fruktansvärt mycket.
babe_ebba4

Hur raggar man på dig?

– Man måste vara övertydligt intresserad, annars fattar jag inte. Men typ långa töntiga blickar för att fånga min uppmärksamhet, sen bjud på en öl, var rolig och ha stora läppar! Då e jag din.

Vilken låt får dig alltid att dansa?

Alla melodifestivalenlåtar ❤ Det finns ett album på Spotify som heter typ Melodifestivalen 1958-2014, den får verkligen igång mig.

Jag utmanar dig att göra #threefictionalcharacters! Vilka tre är du?

– GUUUD denna är så svår. Men jag skulle väl säga att jag älskar mig själv och är divig som Gina i Brooklyn 99, oansvarsfull och ovuxen (bra ord som jag kom på nyss) som Andy i parks and recreation, älskar skvaller och mig själv som Kelly i the Office (amerikanska). Så!

babe_ebba5

Vilken är din bästa outfit?

– Jag byter favoritoutfit lika ofta som andra byter trosor typ!? Meeeen min bruna klänning gör verkligen ALLT för vad jag vill visa med min kropp. Den är helt perfekt.

babe_ebba3

Vad gör du när ingen ser?

– Sätter på Sia i hörlurarna och låtsas att min ena vägg är tusentals fans som jag har världens fetaste konsert för. Och onanerar jättemycket!

Vad tittar du på på youtube?

– The Office bloopers (amerikanska). Får ganska ofta frågan om att starta en youtubekanal men har aldrig riktigt fattar det här med youtube och ”youtubers”. Mvh en gammal gubbe.

babe_ebba

Vad gör du om fem år?

– Oj bra fråga! Har precis börjat processen att hitta boende och jobb i Malmö så förhoppningsvis går det bra, då bor jag där och har det gött med en hund vid min sida kanske om fem år. Man vet aldrig. Tänk att få bo på ett torp någonstans i Sverige. När jag berättar denna dröm till kompisar så skrattar de åt mig och säger att jag aldrig skulle klara mig utan konstant wi-fi och tillgång till uteliv. Vill typ prove them wrong!? Men jag förstår tyvärr vad de menar litegrann också. En hund ska jag ha i alla fall.

FAKTARUTA
Namn: Ebba Nilsson
Ålder: 23
Bor: Uppsala
Sysselsättning: Jobbar inom vården
Sociala medier: Babe_ebba på Twitter och Instagram

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!