Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Creative

5 enkla sätt att skapa din egen konst hemma

Creatives Sandra Hjort visar hur du på ett enkelt, billigt och roligt sätt kan skapa konst i ditt hem.

bild1Tavla med pressade växter och trä.
”Jag är fortfarande helt kär i den och älskar kombon av ljust obehandlat trä och riktigt gröna växter.”
bild2Mönster på plywoodträ.
”Sedan ett tag tillbaka har jag inlett operation: göra badrummen hemtrevliga pga man kan helt enkelt inte ha så stora rum som känns tråkiga och trista. Med en bit furuplywood, lite washitejp och små guldnubbar började jag mitt projekt.”
bild3Blomtryck
”För ett tag sedan pinnade jag en bild på en växttryck någon helt enkelt gjort genom att banka bladet mot ett papper med en hammare. Genialiskt, tänkte jag, och sparade det i min pinterestmapp DIY för framtida bruk. Förra veckan testade jag om det faktist var så enkelt att skapa konst med hjälp av blommor och växter.”
bild4Billig konst
”Fram tills för några år sedan var jag dock en stor motståndare mot detta och villa ha mina väggar så vita och rena som möjligt eftersom allt annat kändes plottrigt. Efter flera flyttar insåg jag dock att det kan vara det allra lättaste sättet att snabbt skaffa sig ett hemtrevligt och ombonat boende.”
bild5Hängare till posters.
”Affischängare av det här slaget har skymtats på många ställen de senaste året och varför skulle jag gå och köpa en sån pryl när det går  på nolltid att göra en egen? Nej, det kan man fråga sig. Så här kommer en genomgång till hur jag gjorde den.”

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!