Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Creative

6 kvinnliga konstnärer som regerar på Instagram

Jakten på Instagram-konton verkar aldrig ta slut, och tur det, för finns det något mer inspirerande än att få följa kreativa kvinnor? Här har ni sex stycken tuffa konstnärsbrudar att ta inspiration av och förgylla er feed med.
 

MisterMichelle@mister_michelle
Michelle Robinson är en självlärd illustratör från Los Angeles vars Instagram är fylld av färg och starka kontraster. Hon målar kvinnor i olika former eller färgstarka mönster för hennes egna klädmärke, och det är inte ovanligt att hennes gulliga barn smyger in på en bild eller två.
 
 
shantellmartin@shantell_martin
Shantell Martin går lös med svarta spritpennor på allt ifrån kläder till möbler till tatueringar till hela rum. All hennes konst är helt improviserad och tar bort allt pretentiöst kring konst. Det verkar aldrig som hennes kreativitet tar slut.
 
 
hsiaoroncheng@hsiaoroncheng
Hsiao Roncheng är en taiwanesisk konstnär som skapar drömmiga porträtt i pastell som hon behandlar digitalt. Att Photoshop är hennes kung-fu märks.
 
 
heatherdayart@heatherdayart
Heather Day bor i San Francisco och skapar abstrakta tavlor baserat på naturen. Hon filmar även sin process där hon går loss med oljekritor, häller vatten, stänker och har sig. Fantastiskt!
 
 
edatemucin@eda.temucin
Tyska Tamara Eda Temucin har ett konstprojekt där hon jämför vintage-bokomslag med minimalistisk fotografi som är oväntat tillfredsställande.
 
 
petcortright@petcortright
Petra Cortright skapar ett häpnandsveckande lugn i ett kaos av oljefärg, när hon inte mixtrar med video och digital media det vill säga.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!