Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Creative

Creative listar 11 konton alla borde följa på Snapchat

Bild 1Snapchat är det sociala nätverk som växer snabbast och har över 100 miljoner dagliga användare. Inte konstigt tycker vi på Creative, för det är ett utmärkt sätt att interagera med vänner men också för att få ta del av en mer personlig sida hos större internetprofiler. Men det gäller helt klart att hitta rätt personer att följa. Därför listar Creative de konton du borde spana in för daglig inspiration, humor och underhållning.
 

Laverne Cox – lavernecox1

Transaktivisten och skådespelerskan Laverne Cox från bl.a. Orange Is the New Black tar oss med i hennes fabulösa tillvaro.
 

Rebecca & Fiona – rebeccafionas

Följ med den tuffa dj-duon på deras turnéer runt om i världen.
 

Moa Romanova – moaromanova

Konstnären bakom bloggen Monkinodraw bor och skapar konst i ett drömmigt kollektiv och drar med oss på mycket ironi och konstnärsångest.
 

Redlinefamiljen – redlinefamiljen

Skivbolaget Redline har ett eget konto där du får hänga med Linda Pira, Labyrint, Dani M, Stor och alla andra i deras hiphop-gäng. Verkar drivas av Masse Salazar.
 

Teen Vogue – teenvogue
Tonårsversionen av magazinet Vogue har ett snapchatkonto som låter oss följa med backstage på redaktionen, visningar och liknande. De lämnar även över kontot till diverse inspirerande unga tjejer t.ex. Amandla Stenberg som höll ett inspirerande tal om att vara svart och bisexuell.
 

Lena Dunham – lennyletter

Den väldigt omtalade kulturella allkonstnären och feministen Lena Dunham’s konto varvas med allt knäppt som är henne plus viktiga politiska ämnen och intervjuer.
 

Ellen DeGeneres – ellen

Dödsroliga och gulliga klipp från filmcrewet och gäster bakom kulisserna till hennes kända talk show.
 

Zara Larsson – zaralarsson

Superstjärnan som med sina låtar och feministiska ståndpunkt tagit Sverige, och nu världen, med storm tar med oss på allt var det innebär att vara popstjärna.
 

Linn Wiberg – linn.wiberg

Linn är bloggare här på Creative och boendes i London. Hon tar med oss på knäppa utekvällar och allt som är London.
 

Sandra Beijer – sandrabeijer

Bloggare och redaktör för Creative snappar allt som hon hittar som är gulligt och knäppt i vardagen och tar med oss på sina resor och upptåg, som senast tre månader i Tokyo.
 

Flora Wiström – florawistrom

Flora bloggar också på Creative och öppnade nyss sin snapchat för följare. Hennes story är full av sleepovers, roliga miner och utflykter.
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!