Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Creative

Evyn Redar: ”För många personer in this town förtjänar en smocka”

Evyn Redar
Creative har grabbat tag i programledaren och skribenten Evyn Redar för att luska ut vem hon vill hångla med och vem hon vill smocka till på käften. Vi får också läsa ett utdrag ur en opublicerad text om hennes mammas flykt till Sverige.

Hej Evyn! Berätta lite om dig själv plz.
Ouff det är så svårt att berätta om sig själv, men kort och gott är jag väl en typisk Stockholmsbrud som är överallt och ingenstans. Förutom att dega i min soffa och hänga på sociala medier (vilket jag gör cirka hela tiden) så skriver jag för Metro, DJ:ar och programleder lite fram och tillbaka.
 
Hur har det varit att jobba med What’s up allihop på SVT?
Jättekul. Jag älskar att vara programledare, speciellt när jag får vara det för program som jag själv har varit med och utvecklat. Sista säsongen var nog roligast för då flyttade vi ut studion till olika gallerior i Sthlm och som den rikstuggaren jag är så älskade jag det.
 
Vilken typ av skrivande tycker du bäst om?
Helt ärligt så älskar jag mest att skriva noveller eller dikter, men det är sånt jag håller för mig själv. Annars älskar jag att skriva texter om väcker starka känslor, kan vara vilka känslor som helst.

Evyn Redar2

Kan du dela med dig av en snutt ur något du har skrivit?
Jag har en text som jag skrev för cirka en vecka sen som är den, enligt mig, finaste texten jag hittills har skrivit. Det är en berättelse om när jag intervjuade min mamma angående hennes flykt till Sverige. Den är ännu inte publicerad men den kommer nog komma inom snar framtid. Här är ett utdrag ur texten:

Vi börjar prata om natten som hon var tvungen att lämna sitt hem.
”Var du förberedd?” frågar jag.
”Ja och nej”, svarar hon.
”Man kan aldrig vara förbered att lämna sitt liv Evyn. Jag hade förstått att situationen var kritisk. Dagligen arresterades, avrättades eller flydde folk. Min situation var inte annorlunda, jag väntade bara in tills det var min tur. Fly eller dö, det var det man fick välja.”
 
Vem vill du ge en stor kram?
Efter den intervjun ville jag krama ihjäl min mamma.
 
Och en hård jävla smocka?
Hahaha för många personer in this town förtjänar en smocka tyvärr.

Evyn Redar3

Vem är du på festen?
Jag är 100% DJ:n på en fest. Älskar att bestämma musiken och vägrar låta andra ta hand om den haha. Om det handlar om hemmafester så är jag alltid den som låser sig vid köksbordet och hamnar i någon skum diskussion om typ Tinder?
 
Vad är det bästa på internet just nu?
Garanterat appen Periscope. Kan vara det bästa som hänt mig?
 
Vem skulle du vilja hångla med just nu, om du fick välja?
Måste tyvärr svara att det är samma person(er) som jag vill ge en smocka. Tough love typ. SKOJA! Eller?
 
Vilken är din favoritlåt just nu?
Jag byter favoritlåt ca varannan dag men just nu har jag gått tillbaka till Kendricks förra album och lyssnat sönder låten Real. Den är för bra för att inte lyssna på minst en gång om dagen.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!