Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Creative

Sandra & Gustav svarar på lyssnarfrågor i nya podden – Beijer och Broströms Bryderier

bildCreatives Sandra Beijer har under våren podden Beijer och Broströms Bryderier tillsammans med kompisen, bloggaren och stillebenproffset Gustav Broström. I femton avsnitt á 15 minuter besvarar Gustav och Sandra en lyssnarfråga om alltifrån hur man anordnar en riktig pangfest till vad man egentligen ska göra om man bråkat med sin bästis.

Berätta om podden!

Sandra: Det är en kvartspodd där vi roligt och ärligt svarar på en lyssnarfråga om allt mellan himmel och jord.

Gustav: Sandra hade sitt bokprogram om kärlek förra sommaren och då var jag gäst 2 gånger vilket folk verkade tycka var kul. Jag och Sandra är ganska mycket som syskon och säger emot varandra så våra samtal är nog tacksamma att lyssna på, hehe. Vi tänkte att den dynamiken borde man kunna få in i en podd.

Varför en så kort podd?

Gustav: Ja, det undrar jag också? Vi har ju material så det räcker och blir över till en bloggversion av Harry Potter men det handlar mest om att vi är trötta på alla timslånga poddar med medelålders män som ska säga vad de tycker om ditten och datten. Vi vill komma närmare lyssnarna genom att svara på deras frågor och göra ett mer lättsmält koncept, därför satsar vi på 15 min så att man kan lyssna påväg till gymmet, skolan eller jobbet!

Sandra: Jag har själv eftersökt kortare poddar och tycker att det är ett intressant format. Podd har på något vis blivit lika med en och en halv timme snack och det tycker jag nödvändigtvis inte det behöver vara. Dessutom kräver en kort podd mer förberedelse och rakare svar, vilket förhoppningsvis kan leda till en bättre podd med mindre svammel.

När tycker ni är bästa tillfället att lyssna på Beijer och Broströms Bryderier?

Gustav: Jämt! Det är ju ett samtal mellan två kompisar så när man vill varva ner/peppa till så är det utmärkt att höra oss gagga om livet!

Sandra: När du sminkar dig! Åker tunnelbana! Väntar på en kompis!

Vilken relation har ni till varandra?

Gustav: Nu kommer vi säkert svara helt olika! Vi är väldigt lika och extremt olika och kompletterar varandra på ett härligt sätt ändå. Vi har en väldigt kravlös relation – som ett gammalt gift par men ändå som syskon. Jag är mer tålmodig än Sandra men hon är å andra sidan mer lösningsorienterad än vad jag är. Helan och halvan, homo och straight, kille och tjej. Typ lite så.

Sandra: Vi är väldigt nära vänner som ses lika mycket på en onsdagslunch som en fredagsnatt. Det är fint. Vi båda gillar att göra samma saker, det är nog en nyckel i en relation man hänger mycket i.

Vilken fråga skulle ni absolut inte kunna svara på?

Gustav: Jag är osunt öppen med mitt privatliv så jag har egentligen inga gränser. Sandra får stoppa mig ibland när jag blir vulgär. Jag tror dock att det är en av mina styrkor, att jag vågar prata om det som andra inte vågar prata om, död och sex ligger i topp där. Tror att det är därför folk vill lyssna, för att vi kanske berör frågor på ett ärligt sätt.

Sandra: Kan nog bara svara om det jag själv varit med om, om du förstår? Det jag inte själv har upplevt blir problematiskt om jag skulle ha ett svar på.

Okej, fem snabba:

GUSTAV:
Chips – Godis
Tinderdejta – Ragga på krogen
Blogg – Podd
Bieber – Spice Girls
Hångla – Äta
SANDRA:
Chips – Godis
Tinderdejta – Ragga på krogen
Blogg – Podd
Bieber – Spice Girls
Hångla – Äta

Lyssna på podden här!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!