Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Creative

Twitter-historien om hur allt gick fel när hon skulle bajsa under en dejt

Bild1Twitter-användaren @_blotty slog ett kast för det tabulagda ämnet “kvinnor som bajsar” här om veckan. I 18 tweets delar hon med sig av hur hennes romantiska dejt tog en minst sagt oväntad vändning när hon under kvällen var tvungen att bajsa och allt gick snett.
 

Att tycka att det är jobbigt att bajsa hos en partner eller när en är på dejt känner många igen sig i. En studie från 2013 visar sorgligt nog att hela 61 % av Sveriges kvinnor känner sig obekväma att göra tvåan utanför hemmet. Makela, även känd som @_blotty på Twitter, beslutar sig för att övervinna den rädslan när hon finner sig bajsnödig under en dejt. “I am a confident, calm and self assured woman…so I felt comfortable pooping in his bathroom.” säger hon i ett av de tweets som inleder historien. Men panik uppstår när toaletten vägrar spola.
 

I 18 tweets pratar hon öppet om sånt som vi vanligtvis gömmer och bjuder hon in oss till att se det komiska med hur hon tacklar problemet. Läs hela berättelsen här!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!