Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Creative

Vad gör man med en dålig kyssare som man gillar?

bild frågelåda

Fråga:
Hej. Jag har äntligen fått killen jag har suktat efter, men han är fruktansvärd på att kyssas. Vad ska jag göra? Ska jag säga till? Jag är så jävla kär men han slemmar ner hela mitt ansikte och jag själv skulle verkligen ta illa upp om någon sa till mig att jag inte kunde hångla.
Måste jag göra slut?
Snälla hjälp.

Svar:
Hej! Jag dejtade en kille en gång som kysstes som en helikopter. Det gick ju bara inte. Jag vågade inte säga någonting och slutade en dag bara att svara på hans samtal. En otroligt dålig strategi kan jag känna såhär i efterhand. Han var sjukt söt och superrolig, men jag vågade inget annat.

Jag tror såhär; alla gillar nog att kyssas på ungefär samma sätt, men vissa har bara inte förstått grejen med hångel än. Ingen är omöjlig att lära upp och jag tror varenda slemmo ändå har någon slags potential.

Man behöver inte säga att det är dåligt rakt upp och ner, utan det går ju att linda in. Prova att säga ”jag gillar när du kysser mig såhär” och försök leda honom in på rätt spår. Sedan kan man fortsätta med ”hårdare” ”mjukare” försiktigare” etc, och såklart även ge komplimanger när det är härligt. Folk tycker verkligen inte att det är några konstigheter när man säger vad man tycker om har jag märkt. Man vill göra rätt liksom. Han kanske bara inte riktigt vet hur än, och kommer bara bli glad om du visar.
puss Sandra.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!