Linn Herbertsson toppar gärna sin pudding med mango och kokosflarn.
Ingredienser:
1,5 matsked chiafrön
1 dl mandelmjök
Gör så här:
Blanda ingredienserna och rör om först en gång, låt den stå en kvart, rör om igen och ställ den sedan i kylen i minst en kvart eller gärna över natten.
Recept: Linn Herbertsson
Linn Herbertsson toppar gärna sin pudding med mango och kokosflarn.
Ingredienser:
1,5 matsked chiafrön
1 dl mandelmjök
Gör så här:
Blanda ingredienserna och rör om först en gång, låt den stå en kvart, rör om igen och ställ den sedan i kylen i minst en kvart eller gärna över natten.
Recept: Linn Herbertsson
Fannie Redman, som tränar mycket och ofta, lägger till extra protein i sin chiapudding.
Ingredienser:
2 msk chiafrön
1 msk proteinpulver (tex “Vegan” från Budo och Fitness)
ca 1-2 dl Creamy coconut (kokosmjölk), beroende på vilken konsistens du vill ha
Gör så här:
Blanda allt och låt stå tills fröna har svällt. Servera med valfria bär.
Recept: Fannie Redman
Foto: fannieredman.metromode.se
Fannie Redman, som tränar mycket och ofta, lägger till extra protein i sin chiapudding.
Ingredienser:
2 msk chiafrön
1 msk proteinpulver (tex “Vegan” från Budo och Fitness)
ca 1-2 dl Creamy coconut (kokosmjölk), beroende på vilken konsistens du vill ha
Gör så här:
Blanda allt och låt stå tills fröna har svällt. Servera med valfria bär.
Recept: Fannie Redman
Foto: fannieredman.metromode.se
Ingredienser:
3 msk chiafrön
1-1,5 dl havremjölk
1 nypa honung eller kokossocker
Gör så här:
Rör ihop alla ingredienser i en burk eller ett glas. Låt stå minst 30 minuter eller över natten. Rör gärna om flera gånger för att få den bästa konsistensen.
Innan servering:
Gör en fruktsallad av valfria frukter, bär och frön. Häll chiapuddingen i en tallrik och strö över valfri müsli eller granola. Häll över havremjölk och ät direkt.
Recept: Sofia “PT-Fia” Sjöström
Foto: ptfia.metromode.se
Ingredienser:
3 msk chiafrön
1-1,5 dl havremjölk
1 nypa honung eller kokossocker
Gör så här:
Rör ihop alla ingredienser i en burk eller ett glas. Låt stå minst 30 minuter eller över natten. Rör gärna om flera gånger för att få den bästa konsistensen.
Innan servering:
Gör en fruktsallad av valfria frukter, bär och frön. Häll chiapuddingen i en tallrik och strö över valfri müsli eller granola. Häll över havremjölk och ät direkt.
Recept: Sofia “PT-Fia” Sjöström
Foto: ptfia.metromode.se