Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

7 nyheter i butik – här är vårens bästa och snyggaste löparskor

7 nyheter i butik – här är vårens bästa och snyggaste löparskor
7 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/02/Asics_varensloparskor2017_.jpeg

Löparskor – vårens nyheter 2017

Asics Gel Kayano 23 är den nya versionen av klassikern Kayano som uppdaterats och förbättrats i över 20 år. En stabil och lätt långdistanssko. Den här utgåvan kommer i ett supersnygg vitt, gult och turkost mönster är limiterad – och passar så fint till alla vårens pastelliga kläder. Priset ligger på cirka 1 800 kronor.

Här kan du köpa löparskorna.

https://metromode.se/files/2017/02/PegasusNike_loarpskor_varens.jpg

Löparskor – vårens nyheter 2017

Nike Pegasus 33 är ytterligare en klassiker i uppdaterad version. Neutrala löparskor som ger riktigt bra stöd. Priset är 1 195 kronor.

Finns i många snygga färgkombinationer och du kan köpa dem här.

https://metromode.se/files/2017/02/puma_evoknit.jpg

Löparskor – vårens nyheter 2017

Puma Ignite Evoknit har ett högt skaft som både ger bra stabilitet och värmer under de kyligare vårdagarna. För dig med neutralt löpsteg. Priset är 1 295 kronor. 

Finns i svart och vitt och du kan köpa dem här.

https://metromode.se/files/2017/02/Adidas_loparskor2017.jpg

Löparskor – vårens nyheter 2017

Adidas UltraBOOST X passar dig som har ett neutralt löpsteg. Skon är utvecklad för att klara av distanser upp till maraton (42,2 km) och riktar sig till den inbitna kvinnliga löparen som springer kontinuerligt.

Finns i aprikos, silver och svart och kostar 1 799 kronor.

Köp Adidas senaste nyhet från den 22 februari på adidas.se.

https://metromode.se/files/2017/02/Puma_varensloparskor2017.jpg

Löparskor – vårens nyheter 2017

Puma Speed 600 Ignite 2 är en uppdaterad version av föregångaren “Ignite”. En lätt sko som väger endast 240 gram. Pumas utvecklare har jobbat mycket med att skon ska kännas stabil men samtidigt ännu snabbare än tidigare version. 

Priset är 1 300 kronor och du kan köpa den här

https://metromode.se/files/2017/02/Nike-loparskor2017.jpg

Löparskor – vårens nyheter 2017

Nike LunarEpic Flyknit 2 är en stabil löparsko framtagen för långdistanslöpning. Flyknit-materialet omsluter foten och ger en riktigt bra passform. Priset är 1 600 kronor.

Skon finns tillgänglig från den 16 februari på nike.com.

 

https://metromode.se/files/2017/02/Saucony_loparskor2017.jpg

Löparskor – vårens nyheter 2017

Saucony Freedom ISO är en del av den nya trendkollektionen Life on the run. En löparsko i det lättare segmentet, med en ovandel i vävd mesh och så kallad ISOFIT som formar sig som en socka runt foten. Kostar 1 900 kronor.

Skon finns tillgänglig från den 17 mars på saucony.eu/se.

Ett av de allra starkaste vårtecknen för den som gillar träning är att uppdatera garderoben med lätta, tunna träningskläder – och nya härliga löparskor. Känslan av ett par sprillans nya sulor mot asfalten är oslagbar! Här tipsar vi om sju nya modeller att möta vårens löprundor i. 

I bildspelet listar vi ett urval av de bästa löparskorna bland vårens nyheter i butikerna. Här finns allt från stabila långdistansskor till lättare modeller som passar utmärkt för intervaller och snabbare pass. Om du är osäker på vilken typ av sko som passar din fot och ditt löpsteg så bör du ta hjälp av träningsbutikernas experter innan du slår till.

Läs mer: 5 saker att tänka på när du köper nya löparskor

 

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

Modellfoto: Adidas

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!