Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

7 tips! Så fixar du möhippa för kompisen som älskar träning

Om du ropar “shots” och den blivande bruden tänker vetegräs – då är det antagligen dags att tänka om gällande Las Vegas-temat…

 

mohippa traningspass Foto: REX

 

Visst, bruden kanske inte bara vill dricka gröna drinkar på sin möhippa – men om hennes vardagsliv kretsar mycket kring näringsrik mat och träning så kommer hon med största sannolikhet att uppskatta en hälsosam (och svettig) möhippa. Här är sju tips på aktiviteter för träningsbruden!

 

Yoga
Plocka fram era mattor och boka en privat yogaklass. Lägg till några ayurvediska spabehandlingar för ett komplett yogiskt tema.

 

Träningsweekend
Åk på en resa som kombinerar god mat, träning och (såklart) trevligt umgänge! Antingen bokar ni in gänget på en herrgård med spaavdelning och instruktörsledda träningspass – eller så fixar ni en egen. Hyr en stuga, fyll upp kylen och skafferiet med fräsch mat och planera ett schema med träningsaktiviteter som ni turas om att hålla i.

 

Svettfest
Bjud in gänget till ett bootcamp-pass utomhus. Det är dags att utmana bruden ordentligt! Efteråt njuter ni av en fräsch brunch med några glas antioxidantrikt rödvin…!

 

Snurrigt
Poledancing och stripchair-klasser är populära inslag på alla typer av möhippor – och det är även ett perfekt val för din träningsglada vän. Att göra olika rörelser runt en stång ger grymt bra bålträning och det är dessutom en rolig utmaning, speciellt för bruden som annars kanske mestadels löptränar eller lyfter vikter.

 

Rawfood eller surdeg
Anmäl er till en hälsosam matlagnings-, smoothie- eller bakkurs – eller boka in en privat kurs med en kock eller konditor ni gillar.

 

Äventyrligt
Lär er någonting nytt tillsammans! Det kan vara SUP (stand-up-paddling), vattenskidor, ridning eller kickboxning. Extra kul om ni kommer på något som tar bruden utanför sin bekvämlighetszon…!

 

Klara, färdiga, kör!
Kickstarta möhippan med besked – anmäl din kompis till ett motionslopp. Antingen springer, cyklar eller simmar hela gänget tillsammans eller så agerar ni världens bästa hejaklack till den blivande bruden. En passande tävlingsoutfit är såklart självskriven!

 

Läs också: Stor guide – 12 tips som hjälper dig att fixa den bästa möhippan

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!