Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

8 anledningar till varför Donald Trump definitivt borde börja träna

Republikanernas presidentkandidat Donald Trump har i flera intervjuer sagt att han inte behöver träna eftersom han pratar så mycket inför stora folkmassor – och att det är tillräckligt uttröttande. Nja Trump, där har du fått (ännu en sak) om bakfoten. Här är åtta anledningar till varför du genast ska hoppa i träningsoverallen.
trump_musklerFoto: REX (montage)
 
Smartare tankar
Det är inte bara din fysiska hälsa och ditt välbefinnande som förbättras när du ger dig ut i löpspåret. Regelbunden träning är den bästa hjärngympan som finns! Genom att röra på dig kommer du att tänka snabbare, få bättre minne och bli mer kreativ. Träning gör dig faktiskt mer intelligent, något vi definitivt rekommenderar till Trump efter kommenterar som ”… if Ivanka weren’t my daughter, perhaps I would be dating her” och “It’s freezing and snowing in New York – we need global warming!”. Tips: Läs boken Hjärnstark: Hur motion och träning stärker din hjärna!
 
donald trumpDonald Trump med frun Melania och dottern Ivanka
 
Bättre sömn
Trump skryter gärna om att han bara sover några timmar per natt med uttalanden som “How does somebody that’s sleeping 12 and 14 hours a day compete with someone that’s sleeping three or four?”. Visst, en kort nattsömn ger dig många vakna timmar, men trots att vi alla har olika sömnbehov så kvarstår det faktum att sömnbrist är kopplat till många hälsoproblem som försämrat immunförsvar, störd ämnesomsättning, försämrat minne och humörsvängningar. Studier visar dessutom att personer som tränar regelbundet sover bättre än icke-motionärer. Tre timmar är inte tillräckligt Trump!
 
Gladare humör
När du tränar frigörs endorfiner som är kroppens eget må-bra-hormon. Det gör att du känner dig mer tillfreds med tillvaron. Kanske kan ett gladare humör hjälpa Trump att tänka bättre tankar om kvinnor, homosexuella, muslimer och alla andra som han i dagsläget verkar ha så svårt för.
 
Mindre stress
Yoga är välgörande för hela kroppen och sinnet. Den djupa andningen i kombination med yogans asanas (kroppspositioner) hjälper dig att hitta fokus, stressa ner och slappna av. Ett användbart verktyg för Trump som verkar ha svårt för att låta andra prata till punkt. Tagga ner lite Trump!
 
Omtänksamhet
Och på tal om yoga. I yogafilosofin finns fem grundläggande riktlinjer för hur man ska förhålla sig till sin omvärld. Den viktigaste är Ahimsa som innebär att man aldrig ska skada någon levande varelse, varken sig själv eller någon annan, via ord, tankar eller handling. Donald, dags att rulla ut yogamattan direkt!
 
Friskare utstrålning
En löptur eller ett besök på utegymmet under lunchen är ett bra sätt att fånga några av dygnets ljusa timmar. Det ger dig mer energi under resten av dagen, du får frisk luft och lite välbehövligt D-vitamin (som bland annat stärker skelettet, immunförsvaret och förbättrar humöret). Du kommer tillbaka in igen med ett friskt glow i ansiktet, eftersom träningen även förbättrar kroppens blodcirkulation. En mycket mer hälsosam look än morotsorange (ja Trump, vi tittar på dig).

donald trump
Bättre balans
Magen kommer lättare i balans när den får regelbundna träningspass. Och vi vet ju alla hur svårt det är att känna sig och prestera på topp med en krånglande mage.
 
Hur snacket går
Förutom alla fysiska och mentala fördelar som träningen ger (och som Donald Trump skulle må bra av att ta del av) så kommer gymbesöken att ge presidentkandidaten en annan viktig insikt. Trump: Ingen är intresserad av ditt “locker room talk” varken där eller någon annanstans!
 
Foto: REX

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!