Älskar du också vegetariskt, vill äta mer av det men känner ibland att inspirationen tryter – när du står där i köket efter en lång dag på jobbet, utan en aning om vad du ska laga? Här tipsar Henrietta om vegetariska frijoles refritos!
Är det en maträtt vi verkligen längtar efter att få sätta tänderna i (kanske redan till helgen?) så är det denna goding till texmex-rätt nedan, som består av en bas av svarta bönor, kallad frijoles refritos. Avnjut rätten med tortillabröd, gräddfil och en stadig guacamole. Det riktigt vattnas i munnen på oss!
Ingredienser:
1 paket svarta bönor, kokta och avsköljda
1 paket cocktailtomater
Tomatpuré
1 paket krossade tomater
Vitlöksklyftor
1 kruka koriander
Spiskummin
Piri Piri
LIME LIME LIME
Du äter det i tortillabröd med sriracha, gräddfil och en stadig guacamole.
Foto & källa: Henrietta.metromode.se