Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Ät som supermodellen Adriana Lima med en nyttig smoothie på avokado och honung

Brasilianska supermodellen Adriana Limas enkla morgonsmoothie är en av hemligheterna bakom hennes starka kropp och vackra glow.

adrianalima
Foto: REX

Det räcker med en glimt av Adriana Limas instagramflöde för att förstå att Victoria’s Secret-ängeln gillar att vara aktiv. Boxning på Aerospace gym i New York, 30-minuters löprundor, cykling i området där hon bor och CrossFit (som hon precis har börjat med) hör till favoriterna. Och när det kommer till kosten har Adriana ett säkert kort för en bra start på dagen. En smoothie så enkel att du skulle kunna kopiera den i sömnen! Avokadon ger nyttiga fetter som både smörjer kroppen på insidan och ger ett hälsosamt och vackert glow till utsidan.

Ingredienser
2 dl vatten
1/2 avokado
Honung, efter egen smak

Gör så här
Halvera och skopa ur halva avokadon ner i blendern. Häll i vattnet, lite i taget, och mixa tills blandningen får önskad konsistens. Tillsätt ekologisk honung efter eget tycke.

– Dagar då jag behöver något lite mer mättande så ersätter jag vattnet med 1 dl yoghurt och 2 dl mjölk, säger Adriana till wellandgood.com. Voilà – frukosten är räddad!

avokadosmoothie

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!