Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

Fannie Redman tipsar: Kickstarta ditt träningsår med rätt produkter

Det är aldrig för sent att komma igång med träningen! När du väl bestämt dig för att satsa helhjärtat förtjänar du att uppdatera träningsgarderoben och byta ut den gamla slitna vattenflaskan mot en färgglad favorit. I samarbete med Refunder har Metro Modes träning och hälso-bloggare Fannie Redman listat snygga träningskläder och produkter som du dessutom får pengar tillbaka för på varenda köp. 

Ja, du hörde rätt! Du får återbäring på hela ditt köp och därmed pengar tillbaka direkt på kontot när du gör köpet via cashbacksajten Refunder.se.

Här hittar du Fannies tips för ett inspirerande träningsår 2017 >>

fannie815

Så fungerar Refunder – återbäring på alla köp när du nätshoppar

Refunder är en komplett nätshoppingportal med mängder av erbjudanden inom allt från makeup och kläder till möbler och hotellnätter.

Att ansluta dig till Refunder tar ett par sekunder via e-post, Facebook eller Paypal och kostar självklart ingenting. Sen är det bara att nätshoppa precis som vanligt samtidigt som återbäringen samlas på ditt konto. Så fort du har samlat över 100 kronor kan du föra över dem till ditt bankkonto.


Kom igång med Refunder nu med en gång!

I samarbete med Refunder.se.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!