Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Gör din egen müsli och granola: Nyttigt, billigt och supergott

Att göra sin egen müsli eller granola är smart på många sätt. Du slipper butikernas sockriga varianter, det blir billigare i längden – och det blir såklart riktigt gott när du får välja helt själv vad som ska slängas ner i skålen. Inspireras av de här tre smarriga recepten.
egenmusli_815

I Sara Rönnes “Supermüsli” utgörs grunden av dinkelflingor, havrekli, hampafrö och pumpakärnor. Här hittar du hela receptet med smaksättningar som garanterat ger det lilla extra till din frukost.
 
PT-Fias Hemgjorda müsli med kokos och fiberhavregryn håller i 14 dagar, men så länge kommer du aldrig lyckas ha den kvar (utan att äta upp varje liten smula)!
 
Julia K’s Granola snor du snabbt ihop med jordnötssmör och endast två andra ingredienser – så enkelt och gott!
 
egen musliGryn, nötter och frön blandat med torkad frukt, honung och kokosolja – och du får en underbar müsli/granola efter ungefär en halvtimme i ugnen
 
Foto: Sara Rönne & Julia K

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!