Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Grounded Factory släpper ny limiterad kollektion med yogamattor

I januari 2016 släppte det svenska yogamärket Grounded Factory sin första kollektion med yogamattor, som snabbt fick stor uppmärksamhet i media och bland bloggare. Nu i september kommer den andra kollektionen The Endless Summer, i limiterad upplaga.
 
groundedfactory_yogamattor

Bakom de ekologiska yogamattorna står Metro Modes hälsoprofil Anja Forsnor och hennes företagspartner Iman Malmberg. Anja och Iman grundade Grounded Factory med en tanke om att kombinera medvetna materialval med funktionalitet och unik design.

Nya kollektionen The Endless Summer består av sju printade yogamattor som är inspirerade av den “ändlösa sommaren” med influenser från livliga musikfestivaler och exotiska palmer. Bananer och ananas är två av de mer lekfulla inslagen.
– Det är alltid sommar någonstans i världen och vi vill att man ska kunna ta med sig värmen in i yogasalen – året om, säger Iman Malmberg i ett pressmeddelande.

groundedfactory_yogamattor

Kollektionen släpps den 15 september på groundedfactory.com.
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!