Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Urbanista

Hannah Andersson: “Urbanistas hörlurar passar kvinnan som lever en Fashionablefit-livsstil”

Vi älskar musik (särskilt när vi tränar!) och det gör Urbanista också. Nu har Urbanista tillsammans med hälsoprofilen Hannah ”Fashionablefit” Andersson tagit fram en kollektion med snygga och funktionella hörlurar – perfekt för alla träningspass. I samarbete med Urbanista passade vi på att fråga Hannah om hennes tankar bakom kollektionen, och såklart om vad hon allra helst lyssnar på när hon tränar!

Hannah Andersson är hälsoprofilen och entreprenören som inspirerar oss inte bara med sitt träningskoncept, utan också med sitt härliga driv och sin stilkänsla. Hannah grundade livsstilsmärket Fashionablefit för att ena alla starka kvinnor och inspirera dem med sina tankar och idéer. Med Fashionablefit vill Hannah lyfta fram det roliga i mode, samtidigt som det är viktigt att du ska känna dig bekväm och säker i dig själv. Nu har Hannah tillsammans med Urbanista skapat en kollektion med hörlurar – designade för liv i rörelse. Med hörlurarna kan du enkelt lyssna på din favoritmusik, när och var du vill. Med sin snygga och stilrena design gör de dessutom träningen extra rolig. För inte finns det väl någonting som kan ge sådan positiv energi som ett par grymma låtar i öronen?

Vi haffade Hannah i farten och passade på att ställa några frågor till henne!

Berätta om samarbetet med Urbanista! Hur tänkte du när du var med och tog fram den här kollektionen med hörlurar?

– Det är ganska kul hur detta samarbete föddes. I våras fick vi problem med ljudnivån i vår träningsstudio och var tvungna att hitta en lösning för att inte behöva stänga ner verksamheten under en vecka. Jag kontaktade Urbanista som älskade idén om silent workout. Under en vecka fick våra medlemmar köra klasser med hörlurar kopplade till spellistor. Det kändes naturligt att sedan ta samarbetet vidare och sätta en Fashionablefit-touch på två av Urbanistas hörlurar. De passar kvinnan som lever en Fashionablefit-livsstil. Min inspiration när jag designar kommer från starka självständiga kvinnor som vill framhäva sin unikhet.

Vad skiljer de här hörlurarna från andra?

– Jag är otroligt känslig när det kommer till passform. De flesta “in ear”-hörlurar passar bara inte mina öron utan hoppar ur så fort jag springer eller rör på mig. Urbanistas modell Boston är verkligen den bästa jag har testat. Jag sprang ett helt marathon utan att behöva justera dem. Den andra modellen, Seattle, är också otroligt skön och ger inte det där obehagliga trycket på öronen som många lurar kan göra.

När använder du dina hörlurar?

– När jag vill ha egentid. Mitt träningskoncept Fashionablefit training är baserat på gruppträning där energi och musik spelar en viktig roll. Jag älskar gruppträning men ibland är det viktigt och så skönt att sätta på sig ett par lurar och försvinna in i sin egen värld i löparspåret eller på gymmet. Då är ett par grymma hörlurar min bästa pepp och träningspartner.

Vad är det viktigaste med dina hörlurarna när du tränar?

– Funktion och passform är absolut viktigast. Oavsett om jag springer eller lyfter vikter vill jag att mina lurar är ett med mig. De får absolut inte vara ett störningsmoment på något sätt som tar fokus från träningen. Otålig som jag är så måste teknik bara fungera, haha! Så hörlurarna måste sitta på plats och bra ljud är självklart essential. Sist men inte minst älskar jag fashion vilket gör allt lite roligare.

Vad lyssnar du på när du tränar?

– Jag är verkligen en hip hop och rnb-tjej oavsett träningsform.

Kollektionen Hannah x Urbanista består av två hörlurar som du kan köpa här.

 

Fashionablefit x Urbanista.

Fashionablefit x Urbanista.

Urbanista har nyligen lanserat även två brusreducerande hörlurar, Urbanista New York och Urbanista Milan, som passar perfekt på resan eller när du vill stänga ute resten av världen. De har också lanserat sina minsta hörlurar hittills, Urbanista Tokyo. Alla tre är wireless, alltså utan sladd. Urbanista har en pop-up concept store i Mall of Scandinavia under julhandeln där du kan prova alla hörlurarna. Annars kan du så klart klicka hem dem på urbanista.com.

I samarbete med Urbanista.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!