Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Kickstarta 2016 med snygga träningskläder – Petra Tungården tipsar om 18 favoriter!

Kickstarta 2016 med snygga träningskläder – Petra Tungården tipsar om 18 favoriter!
18 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/01/Stella-McCartney-för-Adidas-1900-kronor.jpg

Träningsjacka

Stella McCartney för Adidas, 1900 kronor

https://metromode.se/files/2016/01/Stella-McCartney-för-Adidas-1000-kronor.jpg

Träningstopp

Stella McCartney för Adidas, 1000 kronor

https://metromode.se/files/2016/01/Adidas-Stella-Sport-xx-kronor.jpg

Sporttopp

Adidas, Stella Sport, okänt pris

Nu är det äntligen dags att komma igång med träningen efter julens undanflykter. Få ny träningsmotivation med snygga träningskläder som ger dig en extra spark i baken till gymmet. Metros moderedaktör Petra Tungården guidar dig till säsongens hetaste köp.
Nytt år och nya möjligheter. Börja året med att rensa ur garderoben för att göra plats för det nya. Sälj det du inte använder och investera vinsten i nya roliga träningsplagg. Saknar du motivationen? Då är nya träningskläder en riktigt bra push för att sätta igång igen. Just nu svämmar butikerna över av funktionella och coola träningskläder. Ett hett tips är att ta ett varv på mellandagsrean där du garanterat kan göra riktiga kap. Nöj dig inte med första bästa pris – jämför en varas olika prissättningar. Pricerunner är bara ett klick bort. En tröja i butik kan finnas online för halva priset, och det är information som det bara tar några minuter att få fram. Om så är fallet, prova i butik, men köp online. Se också till att syna plagget i sömmarna. Håller priset kontra materialets livslängd? Ibland kan en högre prislapp löna sig i slutändan.
 
Våga ta ut svängarna på gymmet och bada i färg. Den här säsongens it-färg är helt klart metall. Varför inte möta gymmet 2016 som en vandrande discokula? Matcha med sobra pasteller och rosa som just nu ses hos var och vartannat märke.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!