Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Under årets MTV Video Music Awards fick Pink ta emot Michael Jackson Video Vanguard

Hälsa

Pinks rörande tal till dottern om kroppsideal är det mest inspirerande vi hört idag

Under årets MTV Video Music Awards fick Pink ta emot Michael Jackson Video Vanguard Award och hennes tacktal tills sin dotter är det mest inspirerade och vackraste vi hört. Vi lovar tårarna har svårt att hålla sig borta. 

Foto: REX

Hon börjar talet med att berätta att hennes dotter sa till henne att hon ”var den fulaste tjejen hon kände” och att hon ”såg ut som en pojke med långt hår”. Resten av talet visar att Pink är världens finaste mamma och hon säger det som så många unga tjejer borde få höra.

Hon berättar i talet att när hennes dotter berättat att hon tyckte att hon var den fulaste tjejen hon kände, så sa hon ingenting. När de kom hem gjorde hon en Power Point-presentation med massor av androgyna världsstjärnor som Michael Jackson, David Bowie och Annie Lennox. Sen frågade hon sin dotter, ”hur tycker du jag ser ut?” Då svarade hon ”du är vacker”. Då berättade Pink att när andra gör narr av henne säger de att hon ser ut som en man och att hon är för maskulin. Sen frågade hon sin dotter:

”Låter jag mitt hår växa ut?” och hon svarade ”Nej mamma”. ”Förändrar jag min kropp?” ”Nej, mamma”… ”Fyller jag stora arenor runt om i världen?” ”Ja, mamma.” ”Okej, älskling, vi förändrar oss inte. Vi tar gruset och förvandlar det till en pärla”.

Ska du göra en sak idag så är det att se på det här talet.

 

 

 

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind