Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Våga mera – därför bör du byta sängsida med din partner

Förändringar i hemmet kan väcka nya tankar och känslor som gör det lättare att ta sig an sina rädslor. Så sover du och din partner alltid på varsin sida av sängen kan det nu vara dags att byta, menar psykologen Maria Farm enligt Leva och Bo.

Vi är nog många som sover på samma sida av sängen varje natt. Men kanske borde du och din partner prova att byta sida med varandra ibland, detta för att utvecklas. Det är nämligen så att bryta en liten vana kan få stor betydelse.

– Vi behöver ibland skaka om oss lite, träna på att göra saker på ett nytt sätt, även om vi har en viss känsla av obehag eller av att misslyckas, säger psykologen Maria Farm till Leva och Bo och fortsätter:

– Har man svårt att ge sig ut och prata med folk, åka kollektivtrafik, flyga, söka nya jobb, dejta eller vad det nu är för rädslor man har kan det vara bra att börja med något mindre om det känns väldigt svårt.

Källa: Leva och Bo

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!