Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Zalando

Wake up! Nu kommer nya träningstrenden till Sverige

Foto: Zalando Daybreaker

Svårt att komma igång på morgonen? Då ska du testa det nya träningskonceptet Daybreaker. Nu bjuder Zalando och Reebok in till en morgon av träning, dans och musik i Stockholm.

Den 30 maj är det läge att ställa väckarklockan. Då går nämligen träningsfesten ”Wake up and move” – i samarbete med Zalando och Reebok – av stapeln. Konceptet Daybreaker har redan gjort succé i 23 länder runt om i världen och inspirerat över 450 000 människor och nu kommer alltså träningstrenden till Sverige och Stockholm. Deltagarna kan vänta sig tre uppiggande timmar av fitness, yoga, dans och musik.

Klockan sex på morgonen startar festen – som spås bli en riktig energikick för de som är med. Den första timmen består av en yogaklass, en Fightbox-klass och 90-tals dance aerobics. Därefter tar en två timmar lång dansfest – ledd av Elliot LaRue och DJ FDVM – över. Hemliga gäster, uppträdanden och temaaktiviteter utlovas också – allt för att få festdeltagarna att vakna upp på bästa tänkbara sätt.

Och det bästa av allt: Eventet är gratis och alla som är (eller vill bli) morgonpigga är välkomna.

Låter det kul? OSA till festen här!

Klicka hem snyggaste träningskläderna här!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!