METRO MODE + Carlo

4 inredningstrender vi snor rakt av i år!

Vill du förändra känslan i ditt hem med de senaste inredningstrenderna? Vi har samlat fyra som alla skapar harmoni och balans. Vill du kopiera hela stilen har vi dessutom en rabattkod på soffor och fåtöljer från Carlo som du inte får missa. 

Nytt år, nya trender! Känner du för att uppdatera ditt hem med stilsäkra färger och möbelval? Nedan listar vi fyra inredningstrender som kommer explodera under 2020. Vilka hakar du på?

Just nu erbjuder vi våra läsaren 15 % på ett helt köp på Carlos soffor och fåtöljer med koden “CARLOSTUK15”. Är du student har de även tagit fram en studentsoffa som du får hela 25 % på med koden “CARLOSTUK25”. Spana in deras sortiment här!

Ta in naturen och mixa med speglar

Ta in naturen och mixa med speglar

Få enkelt in mer av naturen i ditt hem genom att inreda med kvistar i alla dess former. Särskilt satsar vi på vide, pampas och eucalyptus. För att skapa känslan av mer rymd i ett rum är det helrätt att få in mer speglar, som ett sofford.

Mörkblå soffa från Carlo.

Pris: 24 990 kronor, läs mer här!

Nästa bild
Skinndetaljer möter mjuka toner

Skinndetaljer möter mjuka toner

I år ser vi att skinn och läderimitation blir allt mer trendigt att inreda med. Varför inte investera i en soffa i skinn som håller många år framåt? Se till att mixa med mjuka detaljer som matta och kuddar i sammet eller bomull.

Brun soffa i nubuckläder från Carlo.

Pris: 18 990 kronor, läs mer här!

Nästa bild
Låt ett helt rum gå i samma färger

Låt ett helt rum gå i samma färger

Skapa lugn och harmoni i hemmet genom att låta en färg vara dominerande. Här kan du välja olika nyanser av samma färg för ett trendsäkert hem.

Grå soffa från Carlo.

Pris: 16 990 kronor, läs mer här!

Nästa bild
Sammet möter sammet i olika nyanser

Sammet möter sammet i olika nyanser

Sammet blev en stor trend redan förra året och följer med lika starkt in i 2020. Tyget skapar en mjuk känsla och allra hetast är att välja olika nyanser.

Sammetssoffa från Carlo.

Pris: 12 990 kronor, läs mer här!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!