Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Home

4 trenddetaljer som enkelt förändrar ditt hem 2020

Det nya inredningsåret är äntligen här med nya materialval, färger och former. Vill du lyfta känslan i ditt hem utan att lägga multum på nya möbler och väggfärg ska du satsa på inredningsdetaljer som enkelt skapar en harmonisk och lyxig känsla hemma. Nedan listar vi 4 sätt att göra det på. 

Foto: H&M Home

Inredningsåret 2020 leder oss från kalla gråa toner mot varmare kulörer i ljusbrunt, beige och inslag av pastell och den klassiska blå. Få in färgpaletterna i ditt hem utan att byta ut möbler och färger på väggarna genom att addera trendiga inredningsdetaljer. Investera både i stilrena klassiker som håller år efter år och addera en ny vas, ljuslykta eller servetter. Nedan listar vi 4 trenddetaljer du enkelt får in i ditt hem – utan att det kostar skjortan.

1. Coffee Table Books

Ett enkelt sätt för att uppdatera ditt hem är att addera några fina böcker. Lägg dem på ett bord, ställ dem i en hylla eller gör ett fint stilleben. Det får hemmet att kännas både personligt och trendigt.

The Kinfolk Home, Bokus. Pris: 289 kr, köp här.

Harper’s Bazaar, Bokus. Pris: 719 kr, köp här.

Dior Catwalk, Bokus. Pris: 419 kr, köp här.

Tom Ford, Bokus. Pris: 719 kr, köp här.

2. Vaser (med snittblommor)

Finns det något härligare än att fylla hemmet med färska snittblommor i säsongens vackraste varianter? I år placerar vi gärna våra pioner och tulpaner i mindre vaser i beige och svart.

Vit vas i stengods, H&M Home. Pris: 249 kr, köp här.

Spräcklig vas, Ellos Home. Pris: 229 kr, köp här.

Svart rund vas, ByOn. Pris: 299 kr, köp här.

Stor sandfärgad glasvas, H&M Home. Pris: 399 kr, köp här.

3. Naturnära detaljer

I år ser vi mycket naturnära material i hemmet, något som bryter av de trendiga hårda materialen och skapar en mer harmonisk känsla. Vad sägs om en tvättkorg i flätat sjögräs eller stilrena linneservetter?

Matta i Jute, Jutviken. Pris: 999 kr, köp här.

Linneservetter, Ellos Home. Pris: 149 kr, köp här.

Sandfärgad ljuslykta, Cervera. Pris: 849 kr, köp här.

Tvättkorg i flätat sjögräs, H&M Home. Pris: 299 kr, köp här.

4. Doftljus

Doftljus medför både en stilig detalj i hemmet samt sprider en lyxig doft som gärna förknippas med hotell. Placera ut ett ljus i vardagsrummet och badrummet för att enkla lyfta känslan hemma.

Bright Daylight, MON/SUN. Pris: 199 kr, köp här.

Bamboo Jasmine, H&M Home. Pris: 99 kr, köp här.

Tabac, L:A Bruket. Pris: 549 kr, köp här.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!