Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

6 drömhus som kostar mindre än en etta i Stockholm

Tröttnat på att vintrarna i Stockholm, på bostadsköerna, andrahandskontrakt och trånga lägenheter? Då borde du kolla in dessa drömhus som kostar mindre än en etta i stan. Hur sjukt låter inte det?

Foto: Skogs & villa mäklaren/Ekeby mäklare

Att bostadsmarknaden i Stockholm är något utöver det vanliga är det nog ingen som har något att säga emot. Visst kan det kännas lockande att lämna storstaden och istället köpa ett stort och pampigt hus, bara några timmar bort? För två miljoner får du en etta på ungefär 24 kvadrat. Inte mycket att hänga i granen, för samma prislapp några mil därifrån får du istället en sekelskiftesvilla med vacker snickarglädje eller en hel gård med 1,3 hektar tomt. I bildspelet har vi samlat drömhusen som får oss att vilja ta vårt pick och pack och flytta. Det billigaste huset kostar bara 475 tusen kronor.

Pampiga villan

Pampiga villan

Den föredetta jägarmästarbostaden ligger mellan Örnsköldsvik och Östersund och är ett paradis för dig som drömmer om en glasveranda med utsikt. Vad kostar då detta pampiga hus? Utgångspriset är 650 000 kronor.

Läs mer här>

Foto: Ekeby mäklare

Nästa bild
Sjövillan

Sjövillan

Ungefär 3 timmar från Stockholm ligger detta magiska hus med utsikt över sjön Björken. Villan ligger i Ljusnarsberg, en och halvtimme utanför Örebro och är 227 kvadratmeter stor. Utgångspriset är 1 475 000 kronor.

Se mer här>

Foto: Fastighetsbyrån

Nästa bild
Sekelskiftesvillan

Sekelskiftesvillan

Denna ljuvliga hästgård ligger i Lindesberg och har helt fantastiska snickerier. En riktig sommardröm! Villan tillhör en hästgård med mark på hela 6,3 hektar. Utgångspriset är 1,9 miljoner.

Läs mer här>

Foto: Skogs & villa mäklaren

Nästa bild
Missonshuset

Missonshuset

Denna pärla med eget torn kostar bara 475 000 kronor. Helt galet. Det unika huset ligger i Sveg och har fantastiska ytor, högt i tak och vackra fönster.

Läs mer här>

Foto: Lofsdalens fastighetsbyrå

Nästa bild
Klockaregården

Klockaregården

I Gisslaved ligger denna charmiga villa byggd 1843. Här finns mängder av potential och huset är ju bara så vackert. Utgångspriset är 2 miljoner och huset är 278 kvadratmeter stort.

Läsa mer>

Foto: Svensk fastighetsförmedling

Nästa bild
Mysiga gården

Mysiga gården

Denna underbara gård vill vi bara fira jul i. Den ligger västerdalälven i Malung och ser bara så mysig ut. Här får du med stall, lador och fina små byggnader. Utgångspriset är 1,6 miljoner.

Läs mer>

Foto: Fastighetsbyrån

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!