Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Metro lanserar digital inredningsbutik – samarbetar med kända designers

Vi på Metro Mode älskar spännande inredningsnyheter och konst som både är billig och trendig. Därför tycker vi det är extra roligt att Metro Media House lanserar In My Corner – en digital inredningsbutik.

in-my-corner-poster-trednigt

In My Corner är en inredningsbutik där du bland annat kan hitta snygga och prisvärda posters och ramar. De vill lyfta fram skandinaviska formgivare och designers  och kommer under året att samarbeta med ungefär 15 stycken designers. Tanken med In My Corner är att du med enkla medel ska kunna förändra ditt hem och skapa din egen personliga stil. Genom att enkelt kunna byta ut din konst kan du sätta din egen prägel på ditt hem.

metro-in-my-corner-2

Några av formgivarna som har sin konst hos In My Corner är fotografen Tove Frank som skapar magiska fotografier på kvinnor och illustratören Maja Lindberg som målar fantastiska barntavlor. De posters som finns i butiken allt ifrån moderna stilistiska verk till riktiga klassiker.

Förutom vackra posters kommer du även kunna köpa allt du behöver för att ge ditt hem en ny stil som till exempel vaser, krukor och hemtextilier.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!