Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Så här enkelt piffar du till dina väggar

posters-puff
 
Ett superlätt knep för att liva upp en kal vägg är att smycka den med posters. Posters och prints är ofta väldigt prisvänliga för plånboken vilket gör att du har möjlighet att köpa flera stycken till både vardagsrum, sovrum eller där du behöver en liten extra färgklick. Motiv finns i alla möjliga teman efter tycke och smak så ta ett varv i poster-butikerna online och hitta dina favoriter.
 
 
Desenio
Hos Desenio.se hittar du snygga posters och prints med diverse motiv som exempelvis mode, citat och barnmotiv från 29 kronor och uppåt.
 
Socity
Society6.com erbjuder utöver prints både kläder, roliga muggar, iphone-skal och andra prylar som livar upp din vardag.
 
Nordic design
Hos Nordicdesigncollective.se hittar du posters med illustrationer, människor, grafiska tryck och andra härliga motiv. Nätbutiken har även prylar för kök, kontor samt smycken och accessoarer.
 
The calm gallery
Thecalmgallery.com har ett trevligt urval av posters, kort och andra småprylar. Är du på jakt efter posters med peppande och roliga citat bör du kolla in den här shoppen!
 
 
Av: Elina Malm
Foto: Desenio.se

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!