Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Första advent knackar snart på dörren och det börjar äntligen bli dags att pynta

Home

Så piffar du ditt hem till första advent

Så piffar du ditt hem till första advent
17 Se Bildspelet

Första advent knackar snart på dörren och det börjar äntligen bli dags att pynta hemmet med adventsstjärnor, ljusstakar och en massa levande ljus.
Skapa en traditionell jul med en klassisk julstjärna, små granar och en renfäll eller skapa en mer modern jul med en alternativ adventsljusstake. Så länge du har en röd tråd i ditt hem så kan du nästan göra lite vad som helst. Innan du börjar pynta så sätt dig ner och fundera över hur du vill att ditt hem ska se ut. Samla inspirationsbilder och gör upp en plan. Tänk också på att du inte behöver köpa en ny uppsättning pynt varje år, det kanske räcker med en ny ljusstake eller stjärna. Lås dig inte vid att leta nyproducerade produkter, ibland kan äldre vara både i bättre kvalité och finare. Gör ett besök hos din närmaste myrorna eller loppmarknad, ditt nästa julfynd kan finnas där.
 
Årets advent går i mässingens och naturens tecken. Mässingsfebern har tagit ett stadigt grepp om våra hem och har inga planer på att lämna oss i jul. Älskar du mässing finns det både adventsstjärnor, adventsljusstakar och ljusstakar att välja på. Passa även på att plocka in naturen i ditt hem i jul. Bryt upp mässingen och det vita med små julgrupper med hyacinter och mossa. Eller gör ett stilleben med fina ljus och några vackra kottar. Julen handlar om att vara kreativ och det är bara din fantasi som sätter gränserna.
 
Av: Lisa Dahlgren
Foto: Åhléns/Lagerhaus

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind