Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Att inreda sitt hem är ett roligt och kreativt jobb – och med proffsens smarta tips

METRO MODE +

Så skapar du ett stilsäkert hem – Andrea Brodin ger sina bästa inredningstips

Att inreda sitt hem är ett roligt och kreativt jobb – och med proffsens smarta tips blir det enklare att få ihop helheten. Nu har du möjlighet att via Mastercard Priceless Cities få ta del av inredaren och Metro Mode-bloggaren Andrea Brodins bästa knep under en inspirerande inredningskväll hos DIS Inredning. 

Priceless Cities Stockholm är del av ett globalt upplevelseprogram med grymma erbjudanden för dig som är Mastercard-kund. Gå bakom kulisserna, ställ dig längst fram i kön, få privata upplevelser och biljetter till de mest eftertraktade evenemangen i Stockholm. Allt du behöver är ett bankkort kopplat till Mastercard.

Torsdagen den 8:e juni bjuder Priceless Cities Stockholm in till en heminredningskväll hos DIS Inredning som har en stilsäker mix av europeiska kvalitetsmöbler och etniska detaljer från hela världen. Där träffar du inredaren och designern Andrea Brodin som delar med sig av sina bästa tips.

Lyssna på ett inspirerande samtal om hur du med enkla knep inreder ditt hem på ett både praktiskt och estetiskt tilltalande sätt. Under kvällen får du dessutom fina rabatter på DIS sortiment i butiken på Lästmakargatan 5 i Stockholm, där eventet äger rum.

Här kan du läsa mer om hur du som Mastercard-kund säkrar din plats på eventet, som kostar endast 50 kronor via Priceless Cities Stockholm.

Du kan även ta del av andra härliga upplevelser på pricelesscities.com.

I samarbete med Mastercard Priceless Cities Stockholm. 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry