Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

Så skapar du ett stilsäkert hem – Andrea Brodin ger sina bästa inredningstips

Att inreda sitt hem är ett roligt och kreativt jobb – och med proffsens smarta tips blir det enklare att få ihop helheten. Nu har du möjlighet att via Mastercard Priceless Cities få ta del av inredaren och Metro Mode-bloggaren Andrea Brodins bästa knep under en inspirerande inredningskväll hos DIS Inredning. 

Priceless Cities Stockholm är del av ett globalt upplevelseprogram med grymma erbjudanden för dig som är Mastercard-kund. Gå bakom kulisserna, ställ dig längst fram i kön, få privata upplevelser och biljetter till de mest eftertraktade evenemangen i Stockholm. Allt du behöver är ett bankkort kopplat till Mastercard.

Torsdagen den 8:e juni bjuder Priceless Cities Stockholm in till en heminredningskväll hos DIS Inredning som har en stilsäker mix av europeiska kvalitetsmöbler och etniska detaljer från hela världen. Där träffar du inredaren och designern Andrea Brodin som delar med sig av sina bästa tips.

Lyssna på ett inspirerande samtal om hur du med enkla knep inreder ditt hem på ett både praktiskt och estetiskt tilltalande sätt. Under kvällen får du dessutom fina rabatter på DIS sortiment i butiken på Lästmakargatan 5 i Stockholm, där eventet äger rum.

Här kan du läsa mer om hur du som Mastercard-kund säkrar din plats på eventet, som kostar endast 50 kronor via Priceless Cities Stockholm.

Du kan även ta del av andra härliga upplevelser på pricelesscities.com.

I samarbete med Mastercard Priceless Cities Stockholm. 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!