Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

TÄVLING: Vinn all inredning i den här stylade ettan till ett värde av 50.000

Hur inreder man en liten lägenhet praktiskt men samtidigt snyggt och stilsäkert? Det visar Metro Modes bloggare Dasha i samarbete med Riksbyggen. Hon fick nämligen till uppgift att styla ettan i klippet nedan med hjälp av möbler och inredning till ett värde av 50.000 kronor. Inredningen som du nu kan vinna genom att svara på en enkel fråga!
 
Kolla in i lägenheten som Dasha stylade och ta del av hennes yteffektiva inredningstips.

Nu till det bästa! Du kan alltså vinna all inredning i klippet och det enda du behöver göra är att svara på frågan – vad som är viktigast med en lägenhet förutom läget på Dashas blogg som du hittar HÄR!
 
Tävlingsregler:
 
Tävla i kommentarsfältet på Dashas blogg HÄR genom att svara på frågan ”Förutom läget, vad tycker du är viktigast när du letar ny lägenhet?” tävlingen gäller fram till och med 21 november 2016 och vinnaren står för transport. Lägenheten är belägen i centrala Sundbyberg. Datum för upphämtning sker efter överenskommelse med Riksbyggen. Anställda på Metro och Riksbyggen får inte vara med och tävla.
 
I samarbete med Riksbyggen.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!