Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Trendenser:s Frida Ramstedt listar sina 3 drömprylar till hemmet

trendenser.se drivs av Frida Ramstedt
En ny säsong betyder ofta nya önskemål till hemmet. Den framgångsrika inredningsbloggen Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och här är hennes 3 drömprylar just nu.
 
 
Av: Petra Tungården och Sanna Fischar Nordström
 Poster från Gallerix
Grafik och fotokonst
Ett av mina inredningsrelaterade nyårslöften inför 2015 var att spika upp fler tavlor på väggarna. I vår frossar jag därför i grafik och fotokonst. Mina bästa tips för fotofynd är: Society6, Gallerix och Grafik i Väst. Prisvärda prints och limiterad konst on a budget.
 
1846 Ceramics
Mjuka Värden
Det handgjorda och handknådade känns som en så skön kontrast till det massproducerade. Just nu finns det många duktiga keramiker som säljer alster i begränsad upplaga och i vår dukar jag upp middagsbordet på fat och tallrikar från mina grannar. Kajsa Cramer, Elin Lännsjö och 1846 Ceramics för att nämna några som faktiskt bor ett litet stenkast ifrån mig.
 
Bord, Ellos, 279 kr
Växter på vertikalen
Varje vår är det samma visa. Innan det hunnit grönska ute har jag flyttat in halva blomsteraffären hemma. I vår ger jag mig själv lite extra plats med min senaste investering, en blompiedestal från Svenskt Tenn. Vill du ha ett budgettips för växtförvaring på vertikalen kan jag tipsa på Ellos nyhet bargo.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!