Horoskop

Horoskop vecka 1 – läs om din vecka här!

Väduren bör vara förberedd på förändring och oxen kan se ljust på livet.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du känner så småningom av ett större stöd, och det blir tydligare ju fler dagar av veckan som går. Det hjälper ditt humör, samtidigt som du får fler möjligheter att göra praktiska saker. Ett större skifte i relation till ditt arbete kan vara aktuella under årets första dagar, något du behöver vänja dig vid.

Veckans råd: Var förberedd på förändring.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

“Nytt kapitel” är överskriften för ditt tillstånd just nu, och det gäller framförallt jobb eller karriär på längre sikt. Du är medveten om att det väntar större ansvarsområden än tidigare som du gradvis börjar förbereda dig på. Din lust att utvidga dina aktiviteter är stor och du surfar på en konstruktiv våg.

Veckans råd: Se ljust på livet.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Ingen annan har insyn i dina tankar och planer just nu. Det passar dig bra att vara lite hemlighetsfull. Under årets första vecka tar du lugnet med dig och kan stilla och försiktigt gå vidare med vissa hemligheter. Mot slutet av veckan får du en anledning att offentliggöra några av dina planer, något som väcker intresse.

Veckans råd: Se fram emot helgen.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du får många idéer just nu, men det kan vara klokt att hålla dem för dig själv ett tag till. Du vet ännu inte vem du ska dela dem med. Det blir tydligare för dig senare under veckan när du ska fatta beslut om ett samarbete. Det blir nödvändigt att bestämma om du ska satsa på att genomföra något på egen hand eller involvera andra.

Veckans råd: Håll dina idéer för dig själv.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har ett stort behov av att frigöra dig från bestämda avtal under veckans första dagar, och därför kan det vara till din fördel att du tänker dig om en extra gång innan du slår ifrån dig ett ansvar. Mot slutet av veckan dyker en gammal fråga eller uppgift upp som du måste hantera. Se till att få den gjord.

Veckans råd: Bidra till att något färdigställs.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Kärleken är fortfarande mycket närvarande för de flesta, och årsskiftet har förstärkt dina känslor. Detsamma gäller hopp inför framtiden. Drömmar kan bli verklighet under veckans första dagar. Kanske får du en plötslig insikt som du väljer att följa. Det kan handla om ekonomi.

Veckans råd: Lita på magkänslan.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Saker börjar så småningom falla på plats på hemmabanan och du kan därför koncentrera dig om annat. Det är en ny situation och du måste hitta ditt sätt att genomföra dina planer. Det kan handla om vilka intressen du ska satsa på. Möjligheterna är till synes många och de blir inte färre av att flera av dina relationer gör sig påminda.

Veckans råd: Njut av uppmärksamheten.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det är flera saker som är avgörande för om du kommer vidare med det du är upptagen av just nu. Det kan vara en bra idé att använda tiden till att fundera över hur framtiden ska se ut i relation till några tankar som tar mycket tid från dig. Detta är något du inte kan dela med andra, och något du håller för dig själv.

Veckans råd: Tänk igenom hur du vill att livet ska se ut.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du är vid gott mod vid årets start, och du ser många möjligheter. Även om du har funderat över liknande frågor tidigare blir det nu tydligt hur du ska hantera det. Din optimism får sällskap av goda ekonomiska nyheter i slutet av veckan. Något som ställer saker och ting i ett helt nytt ljus.

Veckans råd: Se lösningar, inte problem.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stora förändringar har skett i din närmsta krets, eller kanske har du själv genomfört några. Om det är det sista som är aktuellt kommer du att känna en stor lättnad och tänka att detta är något du borde gjort för längesedan. Några frågor som rör din familj eller bostad står i centrum.

Veckans råd: Tänk igenom vad du vill ha mer av i ditt liv.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du känner dig betydligt mer avslappnad nu än du gjort på länge. Det märks både på ditt humör och dina tankar. Du är också redo att blicka framåt och möta nya möjligheter. Använd tiden under de kommande månaderna till att fasa ut det du inte längre vill hålla på med. Du tar itu med det som behöver göras.

Veckans råd: Var inte rädd för att säga nej.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du går runt med en känsla du inte klarar av att sätta ord på. Det är förstås frustrerande men kanske kan du slå dig till ro genom att omvandla det till en god känsla och känna dig förväntansfull istället för orolig. Egentid upplevs som avslappnande för dig, och du kan tänka igenom var du är på väg. Det handlar om att ta sig tid.

Veckans råd: Se till att få egentid.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!