Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop vecka 16 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör testa sina idéer och kräftan bör göra klart sina uppgifter.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det är mycket fokus på din ekonomi i början av veckan. Det gäller saker som du själv saknar inflytande över och som kan vara oförutsägbara. Oavsett vad resultatet blir så kan det ge dig möjligheten att hitta nya vägar och sätt att spara. Du njuter påskens sista dagar efter att ha befunnit dig någonstans där du finner lugn.

Veckans råd: Ha koll på kontot.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du känner ett stort behov av förändring. Det är främst i förhållande till dig själv och dina intressen. Det kan ge dig en välbehövlig knuff när det kommer till att återuppta något som du hållit på med tidigare. Du har alla förutsättningar att utveckla dig själv i olika kreativa projekt. Om du har förhoppningar inför framtiden är det nu du ska hålla tummarna.

Veckans råd: Lär dig något nytt.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du kan få några bra idéer under veckans första dagar. Det kan handla om något som är helt nytt och som rör något tekniskt. Kanske är det något du tänkt över länge. Det är oavsett bra att få testa idéerna. Du kan få hjälp av en person som har en relation till ditt arbete. Mot slutet av veckan kommer det visa sig om dina infall håller.

Veckans råd: Testa dina idéer.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har några utmaningar när det kommer till samarbete. Det kan antingen handla om dina kollegor eller en partner. Det är inget nytt problem, men nu har du förstått hur saker och ting hänger samman. Om du har saker som väntar på att bli gjorda är det klokt att färdigställa dem innan torsdag. Då kommer nämligen helt andra saker pocka på din uppmärksamhet.

Veckans råd: Gör färdigt dina uppgifter.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har ett stort behov att vila ut efter påskens aktiviteter. Det är bra att få ordning på rutinerna och kanske även kosten. Du vill också lägga mycket fokus på motion och träning. Mitt i veckan märker du av att ditt humör ändrar sig och du går ner i varv. Några saker kräver din uppmärksamhetet, framförallt när det kommer till ditt arbete.

Veckans råd: Hitta tillbaka till rutinerna.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Om du har varit på resande fot under påsken kan du bli överraskad när du kommer hem. Det kan handla om att du plötsligt upplever eller ser tillvaron ur ett annat perspektiv, och det ger dig lust att ändra på något i ditt liv. Om du följer dina infall måste du acceptera att det inte går som förväntat. Du måste gå in i förändringarna helhjärtat om något ska hända.

Veckans råd: Acceptera att allt inte blir som du tänkt.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har alla kort i handen denna vecka. Nu gäller det bara att spela på rätt sätt. Om det handlar om ekonomiskt stöd kan du ha lyckan på din sida. Det kan också handla om en önskan att förnya din image, något som absolut är möjligt. Din intuition är skärpt under denna tid, något som ger dig många upplevelser.

Veckans råd: Lyssna på din magkänsla.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det är mycket aktivitet i kärlekslivet just nu, både för dem som är singlar och i fasta relationer. Har du drömmar eller förväntningar så bör du uttrycka dem nu. Din partner kommer vara med på tåget. Ni har just nu en och samma utgångspunkt. Det kan uppstå några situationer som kan överraska dig.

Veckans råd: Berätta vad du drömmer om.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det är fortfarande mycket aktivitet när det kommer till familj eller bostad. Har du rest mycket under påsken är det nu tid att varva ner och packa upp. Kanske har du fått lite inspiration till att ändra något i din vardag, något du kommer testa redan i början av veckan. Under veckans dagar kommer du att inse att det inte är så lätt som du tror.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du har många idéer under påsken är du inte rädd att testa dem. Men du måste ha tålamod, det krävs mycket tid att få saker och ting på det sätt du önskar. Därför bör du inte ge upp, även om du möter motstånd. Tiden kommer att utvisa hur dina projekt kan bli verklighet, uppfinnarandan är på topp.

Veckans råd: Var beredd på att möta motstånd.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Din uppmärksamhet är riktad mot familjen och bostaden. Händelser som du inte kan påverka tvingar dig att ändra dina planer och du måste hitta nya vägar. Det har du inget emot, du trivs bra med förnyelse, så länge du är förvarnad. De projekt du har på gång kan vara svåra att förmedla till din omgivning.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du trivs med att befinna dig i en bekant omgivning där du kan göra det du tycker om. Kanske har du slängt dig ut i ett ideellt uppdrag som du känner stor lojalitet till. Under veckans första dagar kan du bli mycket överraskad över några meddelanden du får. Detta är meddelanden som kan få dig att ändra dina åsikter.

Veckans råd: Gör saker du tycker om.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!