Horoskop

Horoskop vecka 2 – läs om din vecka här!

Lejonet bör fokusera på ekonomin och oxen bör undvika att planera in för mycket.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det är inte säkert att du orkar ta initiativ till en trevlig kväll med dina nära, men du bör göra det ändå. Det kan göra stor skillnad för den kommande tiden när det inte blir lika många möjligheter för socialt umgänge. Satsa på veckans första dagar. Det gäller även romantik. Om du har en date på gång, se till att göra något extra av den.

Veckans råd: Prioritera dina närmsta.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

En eller annan form av samarbete är nödvändig, även om du helst vill undvika det. Om du kan göra upp planer kan detta leda till en slags frihet som fungerar bra. Skriv inte upp dig på allt för mycket bara, eftersom du har lust och behov av en viss spontanitet. Det är smart att inte binda sig allt för mycket till ett specifikt projekt den närmsta framtiden.

Veckans råd: Boka inte in för mycket.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har flera bra idéer som kan ge avkastning om du behåller dem för dig själv ett tag till. Du har behov av extra tid till funderingar och denna veckan passar utmärkt till just det. Undvik förhastade beslut och försök att ta en paus från ditt annars hektiska liv. Om du kan, vänta till nästa månad med att fatta avgörande beslut.

Veckans råd: Ta det lugnt.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det känns som om du fallit mellan stolarna och det får dig att tvivla på vissa vägval. Försök lyssna på din intuition och känn efter vad du egentligen vill. Det kan hända att drömmar blir till verklighet och det står du inför denna veckan. Låt förnuftet och känslorna mötas och se var det för dig.

Veckans råd: Följ din magkänsla.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är skillnad på lust och ekonomi men det kan ändå löna sig att följa vissa drömmar och se hur långt du kan komma. Det kan också löna sig att göra lite research och lista ut om det finns en ekonomisk möjlighet och medel som inte varit tillgängliga förrän nu.

Veckans råd: Fokusera på ekonomin.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har satt dig själv på paus denna vecka, och det är ingen dum idé att ta det lite extra lugnt. På så vis kan du få tid att undersöka vissa saker som du tvivlat på men kanske behövt gå till botten med. Normalt ser du på saker och ting med förnuftig blick men denna vecka kan det vara smart att hålla sig till fakta och se var det leder.

Veckans råd: Var noggrann.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Om det finns upplevelser som du önskar dela med nära vänner eller din partner, kan det vara en god idé att vänta till mitten av veckan. Det kommer en tidspunkt då dina närmsta blir mer motiverade till social samvaro efter att ha laddat batterierna. Planera gärna, men försök hålla helgen fri och satsa då på att göra endast det du själv vill.

Veckans råd: Kommunicera med dina närmsta.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Om du känner att något stagnerat eller blivit satt på paus, kan du glädja dig åt att detta kommer ändra sig under veckan. Du har haft många tankar den senaste tiden som nästan varit för mycket av det goda. Du märker så småningom att du kan ta dig vidare med projekt som länge varit planerade, men som alltid skjutits upp.

Veckans råd: Smid när järnet är varmt.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du märker av framsteg och nu känner du att du kan ta dig vidare med några planer som länge varit satta på paus. En ansträngande tid ligger framför dig, men du har bra förutsättningar. Planering bör ske i början av veckan, då energin mellan samarbetspartners kommer vara mest konstruktiv då. Kom ihåg att tänka noga igenom det du gör.

Veckans råd: Var försiktig.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har en del tankar om de kommande månaderna, något som är positivt då du står inför flera förändringar som kan öppna nya dörrar i ditt liv. Därför kan det vara smart att se till att du färdigställer dina uppgifter. Använd tiden framåt till att avsluta några projekt som länge legat och puttrat.

Veckans råd: Gör dig redo för ett nytt kapitel.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Har kärleken smugit sin in i ditt liv? Om fallet är så, låt dig förföras även om det kan vara svårt att ge efter för känslorna. Använd tiden till att göra något av kärlekslivet, oavsett om du är i ett fast förhållande eller inte. Det kan gå lite tid innan det dyker upp en bra matchning igen, så använd tiden.

Veckans råd: Rör dig utanför din comfort zone.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din energi och dina krafter börjar återvända och det märks tydligt på ditt humör. Du kan äntligen ta på dig uppgifter du trivs med, och det blir åter fart och fläkt i ditt liv. Det kan förstås bli för mycket, men du bör inte låta det stoppa den goda energin du har nu. Detta är en perfekt tid att starta upp nya projekt.

Veckans råd: Var dig själv.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!