Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop vecka 23 – läs om din vecka här

Jungfrun bör vara tydlig med sina känslor, behov och intressen och tvillingarna kommer finna en överraskande mängd glädje i att säga nej till det som inte är rätt!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från the Cut

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det ligger inte i din natur att undvika svåra situationer: Du springer modigt mot (inte bort från) en nödsituation – kastar dig med huvudet först in i striden.

Du vet att om du ignorerar problemen kommer de inte att försvinna för alltid, så du agerar omedelbart – att vänta ökar bara din stress.

På senare tid har livet dock medfört oönskade förseningar och nödvändiggjort perioder av frustrerande passivitet. Du har kanske oroat dig för att din styrka och beslutsamhet har övergett dig. Men den här veckan kommer de att dyka upp igen, och du kommer äntligen att känna dig som ditt djärva jag igen: redo att röra på dig och slåss och göra val med självförtroende.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Den senaste tiden har du känt dig kvävd av dina skyldigheter. Din chef, din familj, din umgängeskrets – alla vill ha så mycket av dig.

Din första instinkt kan vara att dra dig tillbaka, tacka nej till inbjudningar eller gräva ner dig i ditt hems avskildhet tills alla lämnar dig i fred. Men tänk på att det du behöver kanske inte är mindre aktivitet överlag utan mer av den sorten som faktiskt bygger upp dig.

Den här veckan, ge dig hän åt händelserna och interaktionerna som ger dig energi och fyller dig med positivitet. Fokusera inte bara på stressen. Engagera dig i skönheten och magin i världen utanför dig själv.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du tror inte att någon bara har en själsfrände eller ett riktigt professionellt kall; du vet att det finns otaliga vägar till genuin lycka.

Men det betyder inte att du nöjer dig med vem som helst eller att varje jobbtillfälle är lika tillfredsställande. Du är skicklig på att anpassa dig till vilka förhållanden du än befinner dig i, men kom ihåg att du inte alltid behöver vara tillmötesgående.

Vissa människor, karriärer och städer passar inte riktigt. Den här veckan kan du finna en överraskande mängd glädje i att säga nej till det som inte är rätt för dig.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

När du har den minsta gnutta tid, ansträngning eller kärlek över känner du ett ansvar att dela den. Kanske beror det på att andra har fått dig att känna dig skyldig eller att du har en stark naturlig känsla av generositet. Hur som helst, även om detta konstanta givande är möjligt på kort sikt, är det inte hållbart. Du kan inte fortsätta tömma dig själv för alltid.

Den här veckan är en av de snällaste sakerna du kan göra för dig själv att erkänna när du blir utmattad och fatta dina beslut baserat på denna kunskap. Behåll lite av din energi för dig själv, annars kommer du inte att ha någon alls till slut.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det kan finnas en del av dig som är redo att sluta med vad det än är du har arbetat mot. Oavsett om det är ett personligt projekt eller en bredare, kollektiv kamp, ​​har du kämpat för att se några framsteg och undrar om allt detta kommer att vara värt det i slutändan.

Men även om allt känns oöverstigligt svårt nuförtiden, ge inte upp än. Du är på gränsen till ett genombrott – trots din oro över att det inte händer mycket. Dina ansträngningar har redan större inverkan än du kan se där du befinner dig just nu. Fortsätt.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Ibland, när du väljer att inte uttrycka dina känslor, är det en fråga om att undvika, att inte vilja riskera konflikter. Men oftast beror det på att du har en bra anledning att inte dela med dig. Du har haft för mycket erfarenhet av att göra dig själv sårbar bara för att mötas av ilska, tafatthet eller en ovilja att lyssna med ett öppet sinne.

Trots det är det den här veckan värt att vara tydlig med dina känslor, behov och intressen. Du kanske fortfarande blir missförstådd i slutändan, och du kanske inte lämnar varje konversation och känner dig helt nöjd, men du kommer åtminstone att känna dig lättare efter att ha stått upp för dig själv.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Vänlighet och en vilja att dyka upp och lyssna kan ta dig långt i livet, men vid en viss punkt lönar det sig mindre och mindre att vara snäll. Så småningom stöter du på en motståndare som inte blir rörd av din generositet  – ett problem som inte kan övervinnas enbart genom förhandlingar.

Om du upplever detta just nu, gör inte misstaget att tro att du måste vara ännu snällare. Det är snarare dags för ett nytt tillvägagångssätt: Visa din styrka. Andra kan ha underskattat dig tidigare, baserat på den mjukhet du har visat, men det kommer de inte att göra längre.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du är otroligt lyhörd. Du kan se förbi historierna människor berättar och de masker de bär för att dölja oro och osäkerhet.

Men oavsett hur skicklig du är på att se andra tydligt – att erkänna deras svagheter och älska dem ändå – har du varit tvungen att arbeta mycket hårdare för att behandla dig själv med samma ärlighet och omsorg.

Den här veckan har du chansen att se hur långt du har kommit. Det hårda arbetet med att älska dig själv har inte varit meningslöst eller opraktiskt. Redan nu syns en ny väg framåt.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

De flesta människor är rädda för att börja om – men inte du. På jobbet och i livet vet du hur du kommer på nya idéer och nya tillvägagångssätt, och du är djärv nog att inse när ett projekt eller en relation inte fungerar.

Den här veckan är det dock viktigt att inte ge upp för tidigt. Om du vet i ditt hjärta att det är dags att gå vidare, så finns det inget mer att säga.

Kom ihåg att ibland är det bäst att göra vad du kan med de förutsättningar du har, så att du kan rida ut stormen och finna den magi som väntar på andra sidan.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Ju högre förväntningar du har på dina kollegor, vänner och romantiska partners, desto större möjlighet har de att svika dig. Den frustrerande sanningen är att ingen kan vara sitt bästa jag hela tiden.

Alla (även de du älskar och respekterar mest) upplever stunder av ofullkomlighet, lättja och opålitlighet. Inte ens du kan leva upp till dina egna ideal hela tiden – hur mycket du än försöker.

Försök att fortsätta tro på människor ändå. Det är bara naturligt att de ibland gör dig besviken, men om du ger dem en chans den här veckan kommer de att överraska dig med hur principfasta, modiga och underbara de kan vara.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Oavsett hur fascinerande och härliga du tycker att människorna i ditt liv är, och hur mycket som du verkligen tycker om att umgås med dem, så litar du inte helt på att de kommer att ge dig samma generösa öppenhet.

Du är rädd för att folk skall tycka att du är för annorlunda eller för mycket om du öppnar upp dig för någon. Men livet är en chansning; det kan man aldrig undvika.

Även om många kan vända sig bort från dig om du öppnar upp, så kommer många andra att reagera med acceptans och glädje.

Om du döljer ditt sanna jag den här veckan, kommer du att gå miste om den mänskliga kontakt du behöver. Att lita tillräckligt på dina vänner för att visa dem vem du verkligen är är en risk, men den är alltid värd att ta.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Den senaste tiden har du varit jättefokuserad på allt du saknar – på alla erfarenheter, prestationer och relationer som andra har fått och du inte har. Det är förståeligt. Möjligheternas universum är enormt, och det finns gränser för vad ett enda människoliv kan innehålla.

Du kan inte låta bli att sörja de vägar som inte tagits, de potentiella versionerna av dig själv som aldrig hade möjlighet att förverkligas.

Men den här veckan, försök att undvika att gå vilse i vemod över allt du inte är. Det är både nyttigare och roligare att fokusera på det du är, på detta mirakulösa liv som ingen annan kommer att uppleva än du.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!