Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop vecka 24 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör hålla en låg profil och vattumannen kan värna om sin tro på kärleken.

Foto: Unspalsh

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om du har ett behov av att ta dig ut ligger det nära att beställa en resa, antingen utomlands eller i närheten. Semestern står inför dörren och kanske är du en av dem som tar ut semesterglädjen på förhand. Du har oavsett ett stort behov av att vidga din horisont och det kan göras på flera sätt, antingen om det handlar om en resa eller att studera.

Veckans råd: Vidga din horisont.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det är inte säkert att allt blir som du har tänkt dig, och det gäller framförallt jobbet. Om något är viktigt för dig måste du insistera och vara uthållig. Mot helgen ser du plötsligt nya möjligheter och det motiverar dig att pröva nya saker. Använd ditt nätverk, där finns personer som du kan ha nytta av.

Veckans råd: Använd ditt nätverk.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du befinner dig i en ny situation och därför kan det vara smart att stanna upp för att se vilken väg du behöver gå. Möjligheterna är många och det kan vara svårt att veta vilket håll som är rätt. Det är fokus på parförhållande och samarbete under veckans första dagar, och det är smart att hålla en låg profil innan du slänger dig ut i nya projekt med okända människor.

Veckans råd: Håll en låg profil.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du tvivlar inte på vad du bör göra, men du kan vara mer osäker på varför du gör som du gör. Det är samtidigt klokt att fortsätta på samma kurs som den du är på och hålla dig till det som är bestämt. Senare kan du försöka få svar på de filosofiska frågor du ställer dig och du påverkas lätt av andras tankar och idéer. Försök att hitta dina egna svar.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Samarbete fungerar optimalt under dessa dagar, och det är därför inte svårt för dig att få utlopp för dina idéer. Du kan tvivla när det kommer till hur du vill framstå i det offentliga rummet. Hur önskar du att andra ska uppfatta dig och det du står för? Det kan vara en bra idé att ha en tydlig bild innan du sätter igång dina projekt.

Veckans råd: Tänk över hur du vill framstå.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är fokus på arbetsområdet från veckans start och du ser många möjligheter. Du är i ditt esse om du får lov att släppa loss på områden där du är expert. Din uppmärksamhet är riktad mot familjen och bostaden under dessa dagar och kanske har du planer på att bygga ut. Du vill gärna att något spännande ska hända.

Veckans råd: Våga ta plats.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du kan vara lite självkritisk, och det är inte speciellt konstruktivt. Det är bättre om du kan släppa lite på några formaliteter och slänga dig ut i det du brinner för. Du måste bara övervinna några hinder om du ska lyckas med dina planer. Om du vill göra något bra för dig själv under veckan så finns det utrymme för “self-care”.

Veckans råd: Gör det du brinner för.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har fortfarande mycket energi till övers som du kan använda precis som du önskar. Du koncentrerar dig gärna på att få vardagen att fungera optimalt och tar tag i ofärdiga projekt för att färdigställa dem. Din ekonomi är i fokus och du har många planer för hur du ska använda dina pengar, de kan dock vara något orealistiska.

Veckans råd: Gör upp en plan för ekonomin.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har det bra just nu. Det händer mycket och det tycker du om. Om du har några fritidsintressen är detta en bra tid att komma längre med dina projekt. Du har ögonen riktade mot nya områden och tycker om att upptäcka nya saker och möjligheterna som kommer med det. Du är positiv inför det nya.

Veckans råd: Ta tillvara på dina intressen.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du är inställd på att ge dig själv nya chanser, även om det kan gå ut över ditt vanliga ramverk. Du är duktig på att få gjort det du planerat men du kan stöta på några bucklor på vägen mot slutet av veckan. Om du möter motstånd måste du argumentera för din sak. Det kan handla om ekonomiska avvägningar.

Veckans råd: Låt dig inte falla av pinn.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Är du intresserad av dating eller att hitta en partner eller ny vän så är detta en bra vecka. Kanske har du fått upp ögonen för en person som du skulle kunna matcha med. När ni kommer närmre varandra kommer du inse att du haft rätt. Låt dig inte avskräckas av en fnurra på tråden under de första dagarna.

Veckans råd: Tro på kärleken.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du får mycket gjort under veckans första dagar och humöret är på topp. Det beror på olika saker, men du har lyckan på din sida när det kommer till det ekonomiska. Om du är intresserad av att investera har du goda chanser just nu. Jobbmässigt är du på jakt efter något nytt, men du bör inte stressa.

Veckans råd: Stressa inte med beslut.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!