Horoskop

Horoskop vecka 26 – läs om din vecka här

Stenbocken bör sätta dagliga mål och väduren kan lita på sig själv.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du ser fram emot ett bra samarbete under veckans första dagar. Det hjälper dig att få struktur på dina uppgifter och du kan slutföra saker utan hinder. När helgen närmar sig märker du kanske att du måste lägga tid och energi på att genomföra olika uppgifter, det gäller framförallt framtida arbetsuppgifter. Det kan leda till viss oro men du står på dig.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har lyckan på dina sida, något du bör använda dig av. Det är i samband med detta som det kan vara smart att känna efter om det finns något du inte klarar av att vara utan innan du slänger dig in i en ny möjlig investering. Du får många infall och vissa kan visa sig vara dåliga idéer du hakar upp dig på.

Veckans råd: Nyttja fördelaktiga omständigheter.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Just nu tvivlar du kring ett beslut du behöver fatta. Det är inget nytt för dig, men just nu tar det mycket uppmärksamhet. Varje gång du fattar ett beslut ändrar du åsikt dagen därpå. Förnuft och känsla slåss mot varandra. Om du kan vänta, skjut upp besluten till en dag då du känner dig samlad.

Veckans råd: Vänta med att fatta avgörande beslut.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Några av dina kommande projekt behöver sättas på paus tills vidare. Det kan handla om att du inte har tillräckligt med stöd eller att du gapat efter för mycket. Det irriterar dig, men det kan vara smart att ha mer realistiska målsättningar framöver. Semestertiden ger dig gott om tid att tänka efter, det gör att du kan fatta bättre beslut som du inte kommer att ångra.

Veckans råd: Sätt upp mer realistiska mål.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du filosoferar mycket över tillvaron för tillfället och det leder till många tankar – flera som inte är helt nödvändiga. Det kan vara en bra idé att pausa hjärnan litegrann och istället njuta av sommaren och låta saker och ting vara som de är, även om du upplever en press. Meditativa sysslor ger dig lugn.

Veckans råd: Försök att hitta ro.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du bör följa ditt förnuft under dessa dagar, även om du har en stark känsla som drar dig i en annan riktning. Det kan vara en frustrerande situation men om du är medveten om vilka tankar som snurrar i huvudet kan det bli lättare att hantera. Samarbeta inte med personer du inte har fullt förtroende för.

Veckans råd: Följ förnuftet.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Om det finns någon du har ett extra gott öga till ska du inte vara blygsam. Det finns goda chanser att det kan leda till något konstruktivt, kanske en relation. Det gäller inte bara på kärleksfronten, men också i vänskap.  Du har lyckan på din sida i mitten av veckan och det bör du utnyttja. Nya arbetsuppgifter dyker upp och det kan vara svårt att släppa dem.

Veckans råd: Nyttja lyckan som står på din sida.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har goda chanser att lyckas med saker som har med boende eller familj att göra. Du har god kontroll och kan glädja dig över fina resultat. Om det finns några kritiska röster, eventuellt bland dina syskon, bör du ignorera dem. Du har istället tankarna riktade mot utlandet, framförallt om du är på väg till semester.

Veckans råd: Låt dig inte påverkas av kritik.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det kan vara en god idé att dämpa din iver just nu för det är inte säkert att alla är lika peppade på dina idéer. Vissa har svårt att följa ditt sätt att agera på och därför kan det vara smart att visa hänsyn för dem som inte är lika bra på att ge uttryck för sina känslor som du är. Mitt i veckan lättar stämningen och du kan göra som du vill.

Veckans råd: Försök se saker och ting från en annan vinkel.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har en härlig vecka framför dig. För att göra den bättre bör du få in en bra rutin kring dina uppgifter, även om du är på semester och inte har några måsten. Uppgifter som rör hemmet och familjen blir snabbt och enkelt gjorda nu. Överlag kommer du att uppleva att vardagen och semesterdagarna är bäst när du har en målsättning för varje dag.

Veckans råd: Sätt dagliga mål.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Allt ser ut att vara möjligt den närmsta tiden och det bör du nyttja – framförallt om du har ordning runt dig. Eftersom det är semestertider bör du försöka ta det lugnt, även om du inte är typen. Om dating står på agendan kommer du att kunna få in en helträff i helgen.

Veckans råd: Ta tillvara på veckans goda forutsättningar.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har massa energi men det är inte säkert att det gäller för din partner. Därför kan det vara en utmaning att hitta gemensamma aktiviteter just nu. Det kan vara smart att göra saker var för sig och hitta en tidpunkt senare som passar bättre för din partner. För en gångs skull låter du dig inte påverkas av situationen.

Veckans råd: Anpassa dig.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!