Horoskop

Horoskop vecka 31 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör färdigställa uppgifter och oxen kan njuta av livet.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du kan bli överraskad under veckans första dagar när gäller din ekonomi. Har du semestern framför dig är det en fördel att få lite plus på kontot. Det kan handla om ändrade planer och att du gör något helt annat än du tänkt. Det kan leda till viss turbulens i relationen. Du stöter på motstånd under helgen, men inte tillräckligt för att det ska ut över humöret.

Veckans råd: Berätta om dina tankar.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du får bråttom att hitta på nya planer, något som går stick i stäv med din natur. Du överraskar din partner som uppskattar spontaniteten. Om du har semester så föredrar du exotiska upplevelser på spännande ställen som kan ge kärleken ett lyft. Begränsa dig inte.

Veckans råd: Njut av livet.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Oavsett vad du gör, så passar det bra att avsluta pågående uppgifter i början av veckan. Om semestern är över för nu samlar du ihop dina intryck genom att sortera bilder eller genom att på annat sätt skapa en överblick över det du upplevt under sommaren. Mitt i veckan sker ett skifte och du befinner dig i bekanta miljöer.

Veckans råd: Avsluta uppgifter.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Detta är en perfekt vecka för nya intryck och bekantskaper. Kanske befinner du dig på en kurs eller semester där du möter nya kontakter – kanske också inom ditt ämne. Nya trender ser dagens ljus och du är uppmärksam och blir inspirerad till nya uppgifter i relation till ditt arbete eller framtida planer. Gör plats för spontana infall och se var de leder dig.

Veckans råd: Var spontan.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Även om det är semestertid kan det inträffa överraskande saker när det kommer till ditt jobb eller framtida planer. Plötsliga infall kan leda dig långt och öppna nya dörrar, kanske i relation till jobb. Kanske ser du ditt arbetsliv i nytt ljus eller får en glimt av några framtidsplaner du inte sett tidigare.

Veckans råd: Håll ögonen öppna för nya möjligheter.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Även om semestern sjunger på sista versen kommer du att kunna uppleva mycket innan du är tillbaka i vardagen. Under veckans gång upplever du ett humörskifte och du blir inställd på att komma tillbaka på din vanliga väg. Humöret är gott och du har kontroll över saker och ting, något som är viktigt för dig. Du har goda möjligheter att värna dina egna intressen just nu.

Veckans råd: Värna om dina intressen.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Oavsett om du har semester eller inte så har du lust att göra något på egen hand. Försök se till att du får tid till dig själv samtidigt som du också spenderar tid med nära och kära. Intensiva timmar med en partner kan leda till ökat självförtroende. Om du ska planera in något romantiskt bör du försöka hitta en aktivitet som är bra för hälsan.

Veckans råd: Planera din tid.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har det bäst när du själv kan styra dina dagar – och det gäller framförallt den här veckan. Om du har semester kan det passa bra att åka iväg på egen hand under veckans första dagar. Onsdag är en bra dag att hitta på något med din partner som har ett behov av att känna sig sedd. Försök hitta på något utöver det vanliga. En situation i hemmet kan vara utmanande.

Veckans råd: Hitta på något kul med din partner.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Om du har semester denna vecka så kommer du enkelt kunna koppla av och njuta av dagarna. Försök ta det lugnt och fokusera på det som är viktigt i livet. Är du tillbaka i vardagen kommer du att lägga tid på att planera nästa säsong. Det är naturligt att göra något seriöst med intressen som upptar din tid. Du har stora möjligheter att ta dig vidare.

Veckans råd: Öronmärk tid för dina intressen.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det kan vara svårt att hitta energi denna vecka, därför kan det vara en bra idé att ta semester och se vad dagarna kan föra med sig. Planer kan blir ändrade i sista sekund. Du tycker inte om det men måste bara acceptera det. Det kan vara smart att fokusera på frågor som rör familjen och som tidigare varit på agendan.

Veckans råd: Ha inte för höga ambitioner.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Uppmärksamheten riktas mot hem och familj och saker går kanske inte helt som planerat. Det är inget du oroar dig för. Du är samarbetsvillig och det är något positivt för din omgivning. Låt spontaniteten råda och se var det leder dig. Kanske dyker helt nya möjligheter upp, och även ett nytt boende.

Veckans råd: Låt spontaniteten råda.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Just nu är tiden inne för att se tillbaka på det du har uppnått de senaste månaderna. Det passar också bra att ta en liten paus i dina påbörjade aktiviteter. Det kan vara en god idé att välja bort några av dem så att du fokuserar på det som är viktigast. En nyhet kommer att överraska dig under veckans första dagar och du behöver ta ställning till något.

Veckans råd: Prioritera det som är viktigast.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!