Horoskop

Horoskop vecka 50 – läs om din vecka här!

Jungfrun bör göra något roligt och skytten bör se till att bli klar med ofärdiga uppgifter.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Även om du har mycket tid till övers just nu så har du inga problem att fylla den. Du har en hel del uppgifter som väntar på att bli avslutade. Tiden är inte riktigt inne än, och du behöver vänta en månad innan du har den kunskap som krävs för att du ska kunna färdigställa nödvändiga uppgifter. Fram till dess bör du försöka få annat gjort.

Veckans råd: Få saker gjorda.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Även om du känner att du har överblick över tillvaron så känner du att något ligger och puttrar under ytan. Lusten att fatta några oväntade beslut är dessutom stor. Detta är ingen ny känsla, och kanske är tiden inne för att göra något med den och tydliggöra för dig själv vad du behöver just nu.

Veckans råd: Lista ut vad du behöver.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Utåt framstår du som lugn och sansad, men på insidan är det andra saker som rör sig. Du har stor lust att bryta de ramar du själv satt upp och detta är en bra tid att testa vattnet. Du har en god känsla för vad som är förnuftigt och därför blir det inte någon omvälvande effekt.

Veckans råd: Var inte rädd för nya saker.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du har en plan i början av veckan som du har tänkt följa till punkt och pricka. Redan under onsdagen börjar du tvivla på om du befinner dig på rätt kurs. Försök inte tillrättalägga allt, satsa istället på att behålla lugnet och se var det för dig. När ni har pratat igenom det kommer du lättare att kunna fatta ett beslut. Det blir möjligt under helgen.

Veckans råd: Bevara lugnet.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Kanske saknar du kraft att få dina idéer ut i världen, något som irriterar dig. Du bör satsa på att få gjort veckans uppgifter under måndagen och tisdagen. Efter det kommer allt rinna ut i sanden. Du tvivlar på om vissa känslor är besvarade. Du kommer inte få något svar på det, så lägg tiden på annat.

Veckans råd: Var effektiv i början av veckan.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

En liten resa kan vara just det du har behov av denna vecka. Äventyrslusten är stor och likaså önskan om att bryta ramar och traditioner för att bana ny mark. Om du inte tar dig ut på utflykt kan du hitta på andra roliga saker att göra. Annorlunda kulturupplevelser är ett alternativ, som kan ge oväntat mycket glädje.

Veckans råd: Gör något roligt.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Julen närmar sig och du har fullt fokus på familj och bostad. Du har god tid att arrangera det praktiska som hör julen till, det är framförallt viktigt för dig att följa traditioner, och det kommer att hamna i fokus i år. Några ändringar kan tillkomma som gäller bostad eller nya familjemedlemmar.

Veckans råd: Planera högtiden.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Har du uppgifter som halkat efter bör du låta dem ligga till det nya året. Du har inte de uppgifter som krävs för att färdigställa dem just nu och bör istället förbereda för jul och städa i det som är runt dig. Du har många tankar men klarar inte att konkretisera dem just nu.

Veckans råd: Städa inför jul.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Detta är en bra vecka för att färdigställa sådant som behöver göras klart. Du kan nu “stänga” det som har varit i fokus det senaste året, och på så sätt “starta om” vid årsskiftet. Du och din partner är inte helt överens om hur ni ska fira den kommande högtiden.

Veckans råd: Gör klart det som är ofärdigt.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du ser fram emot jul och börjar även glädja dig till det nya året. Du har länge varit hindrad att följa din egen väg, men nu ser det annorlunda ut och du kan nå långt med dina planer. Planerna börjar också bli mer konkreta för din omgivning. Du överraskar med några tankar eller idéer.

Veckans råd: Blicka framåt.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du möter vänner och har en upptakt till julen som är helt på dina premisser. Kanske blir det något otraditionellt. Det är dock endast ett spel för gallerierna, du föredrar nämligen en vanlig och traditionell jul, även om du gärna ser att den innehåller något nytt. När veckan är över har du lyckats förbereda de praktiska delarna.

Veckans råd: Njut av decemberdagarna.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du märker av en stor brist på tålamod som ligger under ytan. Du väntar spänt in det nya året, och som tur är får du dina önskningar uppfyllda. Du kan fira jul på ett lite annorlunda sätt ifall du önskar. Det viktigaste är att du denna vecka är förberedd på en större och permanent förändring.

Veckans råd: Förbered dig på ändringar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!