Horoskop

Horoskop vecka 51 – läs om din vecka här!

Skorpionen bör vara social och vågen kan lita på sitt omdöme.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det är rimligt att dagarna före jul går åt att fundera över din jobbsituation. Kanske har du funderat på att byta jobb i flera år, isåfall kan tiden var inne under den kommande våren. Du bör ha tillräckligt med tid för att bestämma dig, och kanske dyker rätt erbjudande upp under de kommande dagarna. Du går ner i varv under den kommande veckan.

Veckans råd: Tänk igenom vad du vill jobba med.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

I år har du möjlighet att göra något annat än du brukar under julen. Du har stor lust att hitta på något som kan bli en kommande tradition när det gäller julförberedelser. Utlandet kan vara aktuellt i relation till semester. Kanske firas högtiden på en ny plats. Möjligheterna är många, men det är också drömmarna.

Veckans råd: Se över dina möjligheter.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Om du har dina julförberedelser på plats kan du få en skön och avslappnad vecka där flera av dina önskningar kan gå i uppfyllelse. Njut av dagarna med de personer du själv väljer att spendera tid med fram till jul. När julledigheten kommer bör du luta dig tillbaka och glädjas över att du har lyckats så bra med allt du har gjort.

Veckans råd: Var glad över det du har lyckats med.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du bör ha allt praktiskt färdigt innan onsdag, de närmsta dagarna fram till jul kan kräva lite extra av dig då det finns mycket att få gjort. Det gäller framförallt i relation till arbetsuppgifter och samarbeten. Se till att få gjort det viktigaste, så att du kan ta det lugnt på själva julafton. Unna dig det.

Veckans råd: Kämpa på fram till onsdag.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du är på gott julhumör och är extra social i början av veckan. Efter onsdag blir det annorlunda, då plikterna och de praktiska förberedelserna inför julen kallar. Du bör se till att få gjort det mesta innan dess, så blir det lättare när ledigheten kommer. I mitten av veckan finns det saker som hindrar dig från att genomföra några önskemål.

Veckans råd: Se tiden an, om du vill lyckas.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har de bästa förutsättningarna att få den julen du önskat dig. Kanske har kärleken ett stort inflytande, något som gör det ännu mer romantiskt och drömskt att fira jul med någon speciell och skapa nya traditioner. Unna dig själv att ha roligt, och dämpa ditt behov av att vara praktisk på julafton och juldagen.

Veckans råd: Sänk axlarna och släpp loss.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du önskar dig en familjejul, och har olika projekt i tankarna. Även om du uppskattar gamla traditioner, finns det kanske några nya att införa i år. Detta är enbart upp till dig. I början av veckan blir du kontaktad av en person som du hade kontakt med i början av sommaren. Chansen för att ni enas är större nu.

Veckans råd: Lita på ditt omdöme.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du tycker om att föra människor samman, och julen är inget undantag. I år är det möjligt att fira en “dubbel” jul på det sättet att du kan hoppa mellan olika familjekonstellationer. Du ställer upp på att fixa och dona när det kommer till praktiska uppgifter, något som blir ditt bidrag till julens många sammankomster.

Veckans råd: Var social.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har mer energi i början av veckan, och kan på så sätt komma ikapp med något du startade upp i höstas. Flera projekt har blivit satta på paus, men nu ser det ut att bli mer fart på saker och ting, även om julen väntar runt hörnet. Du kan stöta på några hinder i mitten av veckan, som du lyckas lösa med hjälp av uppfinningsrikedom.

Veckans råd: Se lösningar, inte problem.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det finns många personer runt dig, och fler blir det under veckans gång. Din partner kräver av din uppmärksamhet och den måste du se till att bjuda på, även om du har flera projekt på gång. Traditioner ska upprätthållas, och det vilar vissa förpliktelser på dig, som du med glädje bockar av.

Veckans råd: Ge andra uppmärksamhet.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Om du har möjlighet, kan det vara en god idé att låta dagen före julafton vara så lugn som möjligt. Kanske firar du ensam eller med några få och goda vänner. Ni satsar på något som sänker tempot, kanske yoga. Det kommer att göra gott för din julefrid och bidra till en inre ro, då det har varit mycket att tänka på den senaste tiden.

Veckans råd: Sök en inre frid.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du känner av en stor lättnad under veckans första dagar när energin återvänder. Du lyckas därmed få bättre överblick över julveckan som är fylld med praktiska uppgifter. Du måste finna dig i att det finns något som skaver i mitten av veckan och som kan bidra till oro. Om du håller en låg profil kommer du kunna ha en viss kontroll.

Veckans råd: Håll en låg profil.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!