Horoskop

Horoskop vecka 52 – Läs om din vecka här!

Lejonet bör avsätta tid för träning, medan kräftan kan njuta av lugnet.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från KK.

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om du jobbar den här veckan får du lugn och ro att koncentrera dig på dina uppgifter. Det finns tydligen inget som stör dig, och du kan i lugn och ro få den information du behöver.

Flera av de projekt du just nu arbetar med ska vara klara i mars. Du kanske firar in det nya året med dina grannar.

Veckans råd: Sänk skuldrorna!

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du har bra kontakt med dina vänner. Om du har några önskemål för det kommande året, då är det dags att formulera dem och kanske få ner dem på ett papper. Under helgen och in på det nya året tänker du på de uppgifter du har framför dig och det är troligt att du kommer att inse att du måste ta dig an dem på ett annat sätt än du hade tänkt dig.

Veckans råd: Byt strategi!

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Även om många har semester mellan jul och nyår klarar du inte helt att släppa de projekt du är inblandad i. Om det handlar om ett samarbete så är det klokt att gå in i tankelådan en stund innan man gör en slutgiltigt beslut. Ingången till det nya året bör markeras i rimliga doser, för vardagen väntar, och du har bråttom.

Veckans råd: Tänk dig om!

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Låt julen vara lång och njut av den frid som vilar över dig denna vecka. Du har inga akuta uppgifter men bör se till att det är bra flyt i de saker du gör. Det finns flera personer runt omkring dig som du måste lyssna på, men du behöver inte ingå några avtal förrän du är helt klar över vad du vill. Nyårsafton kan vara intensiv.

Veckans råd: Njut av lugnet!

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Om du jobbar denna veckan kommer du inte att kompromissa när det kommer till någon av dina uppgifter. Du vill att de ska göras lika noggrant som vanligt. Ditt fysiska välbefinnande beror på om du har avsatt tid för träning eller inte. Om du har det är det här ett bra tillfälle att komma igång. Känslorna kommer upp till ytan på nyårsafton.

Veckans råd: Sätt av tid till motion!

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Kärleken kan vara väldigt närvarande, speciellt dagen före nyårsafton. Du är mer eller mindre tvungen att hitta en lösning på det du gett dig in i. Däremot ska du ge dig själv en chans att uppleva kärlek, även om det finns vissa förutsättningar som inte passar din livsinställning. Du går in i tankelådan över nyår.

Veckans råd: Ge kärleken en chans!

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Även om julen är över ligger fokus fortfarande på familjen och hemmet. Du kan lyckas med några förbättringar i hemmet, som kommer att underlätta din vardag. En person som du står nära kommer att kräva lite uppmärksamhet, och det kan ta fram minnen eller känslor som kan överraska dig.

Veckans råd: Lägg tid på andra människor!

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Kanske behövs en städning innan det nya året börjar. Du gör dig själv en tjänst genom att “rensa ditt skrivbord från uppgifter” nu. Ge dig själv tid att göra detta, men förvänta dig inte att avsluta det denna vecka. Det finns saker som går långt tillbaka i tiden och kräver lite mer ansträngning för att antingen stängas eller väljas bort.

Veckans råd: Få undan det som är ofärdigt!

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Eftersom energin sakta har kommit tillbaka kan du börja planera för nästa år. Vilka intressen vill du odla och vilka projekt ska du prioritera? Kärlek kan vara ett av de “teman” som får din uppmärksamhet, vilket inte alls är en dålig idé. Relationer du tidigare varit en del av kan tas upp igen under det nya året.

Veckans råd: Ge en relation en ny chans!

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du har fortfarande mycket att göra, och det finns många människor runt omkring dig som vill ha din uppmärksamhet. Det här kan vara lite tröttsamt, men å andra sidan kommer du få ut många idéer från dessa möten – idéer som du kan använda senare. Du firar in det nya året med dina närmaste vänner. Kanske kommer några av dem från utlandet.

Veckans råd: Mys tillsammans med andra!

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Stora sammankomster är något du brukar tycka om, men i år skulle du förmodligen vilja fira det nya året antingen ensam eller med familjen eller med en speciell person som du har gemensamma intressen med och som kan hänga med i dina tankar och idéer. Tveka inte att kontakta personen i fråga, som kommer att trivas lika bra i ditt sällskap som du själv.

Veckans råd: Bjud in någon du tycker om!

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är mycket man måste ta itu med, och därför är det en bra tid att gå in i ett nytt år, så att man kan lägga tid på att planera. Du har många projekt du skulle vilja jobba med, men du ska inte börja för många på en gång. Du bör först följa upp och slutföra det du kan ha påbörjat tidigare i år. Det nya året ger optimism och hopp.

Veckans råd: Fullfölj dina åtaganden!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!