Horoskop

Horoskopspecial: Vattumannen så blir ditt 2019 enligt stjärnorna!

Vill du veta hur ditt 2019 kommer att bli när det kommer till karriären, kärleken och ditt privatliv? Läs vårt stora årshoroskop här!

Foto: Pexels

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Karriär

Även om du trivs bra med det du sysslar med så finns ändå en brinnande längtan att pröva något nytt. Det kan du experimentera med som extraknäck men du bör inte ge upp ditt existerande arbete helt. Tryggheten är viktigast av allt, har du inte den kan tillvaron vändas upp och ner. Undvik att avsluta sådant som ger dig löpande inkomster, även om det är tufft så gör inkomsterna det värt det. Du kommer annars känna av dippen i levnadsstandard och riskerar att bli deppig och uppgiven av det.

Köpa och sälja är något du är mycket bra på, du har lätt att få till bra pris på det du vill skaffa eller göra dig av med. Det dyker också upp en del bra erbjudande och till och med gratissaker som du kan ha nytta av. Det gäller dock att prioritera det som verkligen behövs, så du inte börjar samla på dig en massa bråte.

Kärlek

Du som är singel behöver inte leta långt borta för att hitta någon. Det finns tecken på att personen redan befinner sig i din bekantskapskrets. Du fungerar bäst tillsammans med en inspirerande person som delar dina drömmar om att skapa ett trivsamt hem och ett jordnära liv. Tillsammans kan ni uträtta underverk. Ni är båda intresserade av att stötta välgörande ändamål och det är en aktivitet ni kan dela tillsammans. När det gäller mer tillfälliga förbindelser däremot är det olikheterna som attraherar och du kan få ett spännande möte med någon du inte alls känner sen tidigare eller delar intressen med.

För dig som redan har ett förhållande så ser det ut att komma en liten svacka i början av året på grund av all stress som skapar irritation men lyckas ni bara ta er igenom det så kommer relationen ha en mycket solid grund att stå på inför framtiden.

Privat

Nu välkomnar du förändring på det personliga planet. Allt behöver inte vara så inrutat som det varit, du är beredd på att testa andra sätt att leva och börja införa nya vanor. De förändringar du gör i början av året blir bestående, åtminstone året ut. Bara du är tillräckligt beslutsam så är dina möjligheter oändliga.

Det är lite si och så med träningsmotivationen, du vill hellre slappa och ta det lugnt. Samtidigt vet du att det inte kommer att ta dig någonvart och det är önskan om ett hälsosammare liv som kommer att motivera dig till att göra de rätta valen i det avseendet.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!