Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 11 här!

Fiskarna har nära till passion och skorpionen står inför ett dilemma. Läs om din vecka här!

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Kroppen är ett komplicerat väsen. Du märker hur det påverkar humöret positivt att känna medvind och att inget blockerar dig. När något går dig emot blir det extra tungt att bära. Det lönar sig därför inte att hålla tillbaka dina känslor, tankar eller stress. Du utmanas ofta av att dina reaktioner kommer snabbt och går över lika snabbt, och det kan skapa mycket dramatik. Arbeta med din självdisciplin och ta en sak i sänder så det inte blir för mycket för dig.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Ingenting sker av en tillfällighet. Det kan verka så vid första ögonkastet men om man tittar närmre flätas det mesta som händer i livet samman med större sammanhang och bjuder in dig till självutveckling. Ju mer du vet om dig själv desto friare är du att fatta bra beslut. Nu seglar planeterna in i ett farvatten som kan påminna dig om det förflutna och ge dig en vag förnimmelse av att stå inför ett problem du tidigare stått inför. Klarar du av att ta ett steg ut ur situationen och se allt ur ett bredare perspektiv så kommer den knuten att lösa upp sig själv.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Månen trycker på gaspedalen och ökar tempot till en nivå där det lätt kan hetta till. Samtidigt som känslorna är stabila kan det lätt uppstå situationer som inte bara är behagliga. Det kan handla om sura personer i mataffären eller stress i trafiken. Här handlar det bara om att komma ihåg att du är din bästa vän och oavsett vad som händer har du en inre stöttepelare. Det är en intensiv tid som många är trötta på, så när du känner att ditt tålamod tryter, försök vara ett ljus i mörkret för andra. En bättre tid är på väg!

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det är ovanligt att du har fel när du följer din intuition. Kräftorna är klarsynta men måste också förstå att det inte är nödvändigt att ta saker personligt. Om du har använt dig av de planetariska möjligheterna på sista tiden så har du kunnat träna upp din förmåga att vara objektiv, att tydligt sortera det ena från det andra. Det händer mycket mellan raderna i ditt liv just nu och det du väljer att fokusera på idag kan leda till stora resultat framöver. Det är skönt när saker är logiska och begripliga, stå lugn i båten.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har fattat ett stort beslut efter att ha sett en situation med så klara ögon att du inte längre kan ignorera den. Nu är nästa steg att sätta planen i verket, det kan handla om att ha ett svårt samtal eller utföra en krävande jobbuppgift. Oavsett om det handlar om ett samtal med chefen eller att lyfta ett problem med din partner så riskerar din inre balans att rubbas. Planeterna hjälper dig att hitta ett inre lugn under tiden du konfronterar det obehagliga. Tappa inte fotfästet och lyssna inåt. I mitten av alla orkaner skiner solen.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det föregår mycket runt omkring dig som både kräver energi och vilja och nu är det dags att prioritera kroppen. Dagens kosmos är av den luftiga sorten och det kan vara svårt att hålla koll på allt som försiggår runt dig. Det är alltid bra att lyssna på kroppen för att lista ut vad just du behöver för att kunna hålla balansen och njuta av både sinnliga och fysiska upplevelser. Kanske är detta dagen då du unnar dig en massage eller går en lång skogspromenad. Unna dig bara det bästa.

 

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det är okej att bli besviken. Det är inte allt i livet som är varken rättvist eller enkelt, och den som hävdar något annat drivs ofta av en optimism som inte överensstämmer med verkligheten. Alla har något de kämpar med. Idag konfronterar du just de ideal som du har kämpat för. Är det verkligen sunt att hela tiden ta på sig ett leende och hävda att allt är bra? Månen passerar genom ditt motsatta tecken, väduren, och det är dags att vara ärlig mot dig själv och andra.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ett oväntat avslöjande sätter dig i ett dilemma. Ska du säga något eller ha överseende? Det är inte ditt fel att du upptäcker allt som andra försöker dölja, men din förmåga att se måste förmedlas med känsla och empati Klarar du att hålla den impulsiva och instinktiva månfasen i schack blir det lättare för dig att navigera i ett farvatten av oväntade händelser. Det är först när saker dyker upp plötsligt som det är krävande att styra med en fast hand.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Samtidigt som romantiken drar igenom kroppen som en längtande vind är det dags att ta tag i en plan du länge har funderat över. Att ta saker till en ny nivå, om det så gäller en kärleksrelation eller dejtingstadiet, handlar om att våga. Att älska är att vara modig. Ditt hjärta ger dig lätt en känsla av kontrollförlust och leder dig in i en situation där du måste våga ha tillit till andra. Det kräver mod. Även om impulsiva krafter tidigare har fått dig att agera innan du är redo är det återigen på tiden att knuffa bort rädslan och ta steget ut. Genomför!

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du står på tröskeln inför en aktiv och kreativ dag. Kommunikation med andra flyter lättare än på länge och det är precis det du behöver. Detta är en dag när ideerna flyter fritt och du äntligen kan tillbringa tid med dina favoritpersoner. De som ger dig modet att vara ännu mer dig själv, som lyssnar på det du har att säga och som skänker inspiration och glädje. Efter dessa begränsande tider vet du verkligen vilka som är dina närmsta vänner och vem du saknar mest. En god vän står alltid på din sida och ni stöttar varandra.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Planeterna påminner dig igen om att ha tungan rätt i mun och inte slösa bort din tid oavsett hur mycket spännande som föregår runt omkring dig. Mental disciplin är något du måste arbeta med nu. Diskussionerna hänger löst och med ett visst politiskt engagemang kan det vara lockande att dras in i ännu en debatt. Men försöka undvika situationer och debatter som inte är konstruktiva, rensa bort det som bara stör och försök hålla fast vid dina viktigaste prioriteringar. System ger resultat.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du saknar varken passion eller livskraft idag. Samtidigt som planeterna tänder eldar i öppna spisen är det dags att njuta av vårens första glädjetjut och att göra sig redo för en djupare förbindelse. Har du en partner är det helt klart dags att värna och skörda i relationen, är du singel är det en perfekt tid att inleda en flört med någon. Kärleken kan du råka på var som helst och passa på att känna in din sensualitet, det underlättar för att upptäcka om du har kemi med någon. Unna dig själv att spela på samtliga strängar, lös upp stressen i kroppen och ta dig en dans! 

 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!