Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 12 här!

Stenbocken ger sig själv friare tyglar och kräftan bör samarbeta. Läs om din vecka här!

horoskop-v14

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om du har viktiga uppgifter att ta itu med är det bäst att bocka av dem från listan redan i början av veckan. Det är då energin är som högst och då kan du arbeta strukturerat på ett annat sätt. Veckans följande dagar bör du vara klar och tydlig i din kommunikation, då det kan finnas stora risker om du uttrycker dig fyrkantigt eller oklart. 

Veckans råd: Få gjort det viktigaste i början av veckan.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det kan bli aktuellt att samarbeta, och eftersom du befinner dig i en ny situation behöver du få tänka efter. Behöver du mer konkreta bevis för att samarbete med någon annan kan underlätta för dig så kan det leda till en utmaning. Din genomslagskraft är svag för tillfället och därför kan det vara av stor vikt att få hjälp och stöd av andra. 

 

Veckans råd: Fatta beslut innan helgen.

 

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har massa projekt på gång, och saknar varken idéer eller möjligheter. Däremot skulle du önska att du hade lite mer medvind när det gäller hur du ska förmedla alla dina tankar och planer. Träna din kommunikationsförmåga, även om vissa saker är tydliga för dig betyder det inte nödvändigtvis att det är tydligt för andra. 

Veckans råd: Se upp för tvetydighet.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du är bra på att hitta på arbetsuppgifter och den här veckan kan du dessutom få hjälp att utföra eller tänka ut nya projekt. En vän eller familjemedlem ställer sig till ditt förfogande. Ni har olika sätt att se på arbetsuppgifter och det är därför bra om ni kan prata er samman och hitta en rimlig arbetsfördelning. 

Veckans råd: Prioritera välfungerande samarbeten.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Innan du slänger dig ut i nya äventyr måste du även vara lyhörd inför en person som delar dina intressen men som inte har samma handlingskraft. Om ni kan få något ut av ert samarbete är oklart för dig, då du inte på ett direkt sätt kan se vad den andra kan bidra med. Därför befinner du dig i grubblerier. 

Veckans råd: Lyssna på andra.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du försöker hitta genvägar i en speciell situation men det gör dig inte populär. Du har många bollar i luften, något som kan bli en större utmaning än du räknat med. Du har en hektisk vecka framför dig och det blir först till helgen du kan slappna av. Du måste dessutom lägga fokus på att få din ekonomi i balans. 

Veckans råd: Hitta ro till att samla dina tankar.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Frågor gällande samarbete – även i parförhållande – blir aktuella. Egentligen behöver du en paus för att tänka, men saker utvecklar sig oerhört snabbt och därför kan du inte vänta eller tveka i dina beslut. Under rådande omständigheter ser du en fördel i att inrätta dig i ledet. På så sätt kan du spara dina krafter till senare när du behöver visa din styrka. 

Veckans råd: Var inte rädd för handling.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har fullt upp om dagarna, men det är inte säkert att andra ser det, och det tycker du om. Inte för att du vill dölja något men du gillar att av och till känna dig lite “undercover.” Du har stora möjligheter att få saker på plats när det gäller familj eller bostad. Högljudda diskussioner kan uppstå under onsdagen. 

Veckans råd: Fokusera på ditt eget.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Ditt sätt att kommunicera och förmedla dig på blir uppseendeväckande. Du är skarp och kan sätta fingret på det viktigaste, men andra behöver vara väl insatta för att kunna följa ditt tempo. Förändringarna böljar fram och tillbaka i din vardag och även på din arbetsplats. Kanske trivs du bäst om du får arbeta hemifrån. 

Veckans råd: Var tydlig i din kommunikation.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

För tillfället är du mån om att ge dig själv lite friare tyglar. Du känner att det är något du behöver efter en tuff period där du känt dig relativt bakbunden – framförallt när det kommer till dina egna tankar. Nu flödar idéerna ohämmat och du har svårt att hänga med. Framförallt i början av veckan lyckas du bäst. 

Veckans råd: Behåll fokus om du vill lyckas.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har en bra period just nu och fin kontakt med dina närstående. Just precis nu har du en helt speciell möjlighet att väcka liv i dina idéer och överföra dem i praksis. Det är en fröjd att genomföra idéer som legat och ruvat länge. Vissa av dina intressen ser också ut att kunna användas i ditt dagliga arbete. 

Veckans råd: Kombinera jobb och fritid.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har en stor lust att uttrycka dig på flera olika sätt. Kanske har du en konstnärlig ådra som behöver luftas? I så fall har du goda chanser att göra något med det nu – och lyckas. Försök att inte lägga så mycket energi på vad andra tycker, låter du dig påverkas för mycket kommer det inget bra ur dina ansträngningar. 

Veckans råd: Låt dig själv blomstra.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!