Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Så blir din vecka – läs ditt horoskop för vecka 13 här!

För jungfrun väntar nya förälskelser och vattumannen bör inte ta hänsyn till väder och vind. Läs om din vecka här!

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att ta reda på det!

Horoskop från: kk.no

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det är tid för att tänka efter – men kanske också för att förmedla kunskap. Det gäller framförallt inom dina intresseområden och hobbys, som sträcker sig över flera områden. Det kan också handla om studierelaterade arbetsuppgifter. Du har många idéer, men för lite tid för att hinna utföra dem. Något positivt är att du har bra simultankapacitet den här veckan. 

Veckans råd: slå dig loss!

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Denna vecka handlar om att strukturera dina arbetsuppgifter. Lyckas du med det så kommer du snabbt kunna komma ikapp efter en hektisk tid där energin inte varit på topp. Lyckas du bara strukturera dig kan du förhålla dig lite mer fritt till rutiner och lyssna på din egen magkänsla. Däremot saknar du din vanliga övertalningsförmåga, var uppmärksam på det. 

Veckans råd: Spara lite på krutet.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Samla alla lösa trådar innan helgen. Det kan verka oöverskådligt men om du först lyckas sätta dig ner och gå igenom allt kommer du plötsligt se vilken väg du ska gå. Du får ordning på ekonomin genom att använda din erfarenhet från liknande situationer. I helgen inträffar något stort. Därefter ser du allt tydligare. 

 

Veckans råd: Backa inte för utmaningar.

 

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Om du kan bryta dig fri från din sårbarhet – exempelvis när det gäller jobbet – så har du redan kommit ganska långt. Ett samarbete har kanske resulterat i besvikelse, men nya möjligheter kommer snart att dyka upp. Det kan vara svårt att se eller förstå de nya chanserna men på sikt kan de leda till inspiration. 

Veckans råd – Läs in dig på nya områden.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du står gärna längst fram i nya projekt. Det gäller också nu, när du blir lite extra peppad av dina kollegor. Någon närstående har spännande idéer som är nya för dig. Du kör på i full fart, och om ni bara kan enas kommer det att leda till stora framgångar. 

Veckans råd: Se utmaningarna, inte problemen.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det är en bra vecka för nya förälskelser. Men det kan också innebära det motsatta, att du plötsligt genomskådar de känslor som rör sig i dig och att en realistisk bild träder fram. Oavsett kan detta leda till djupare känslor. Njut så länge det varar. I slutet av veckan kan energin skifta och romantiken tonas ned. 

Veckans råd: Njut av varma känslor när de blommar.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du gillar inte att bli tillrättavisad, men det får du bara finna dig i just nu. Det hindrar dig dock inte från att ta kontakt med en annan bekant som du har en emotionell relation till och som delar dina intressen. Tillsammans kan ni få många intressanta samtal och kanske väcka några spännande projekt till liv. 

Veckans råd: Låt dig inspireras.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du rör dig lite planlöst för tillfället, eftersom du saknar tydliga mål. Det ger dig en härlig frihetskänsla men kan också få dig att tappa fotfästet. Därför kan det vara en bra idé att sticka ner fingret i jorden och se efter om något av dina projekt håller i verkligheten. Familj och bostad står i centrum denna veckan. 

Veckans råd: Stå med båda fötterna på jorden.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Din uppmärksamhet riktas mot familj och bostad för tillfället. Kanske är det något i dessa områden som befinner sig i obalans och att det därför finns behov av att någon i familjen samlar ihop trådarna. Det är dock lättare sagt än gjort. Därför kan det vara en bra idé att vänta till slutet av veckan innan du städar i alla missförstånd. 

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om du har uppgifter du behöver lösa som handlar om din bostad – så har du många möjligheter denna vecka. Energin finns där och goda utsikter att lyckas. Har du bara en bra samarbetspartner, kanske en familjemedlem, kommer den att dra det tyngsta lasset. Du ska tänka ut strategierna, sedan kan någon som är mer praktiskt lagd ta över. 

Veckans råd: Använd huvudet.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Oavsett hur vädret ser ut den kommande veckan, så bör det inte hindra dig att söka dig ut i naturen. Din kraft ligger i den vilda terrängen, i att leta nya stigar. Det ger en uppfriskande energi och det är precis det du behöver denna vecka. Ta din närmaste i handen och ta er ut på gemensamma upplevelser. 

Veckans råd: Ut på tur, aldrig sur.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du bör inte tro på allt du hör och läser. Det gäller allt från nyheter till skvaller. Det är viktigt att du är källkritisk så att du vet vad som stämmer överens med sanningen i olika frågor. Fram mot slutet av veckan blir kommunikationen tydligare och det blir enklare för dig att förhålla dig till fakta. Dina tankar går dock på högvarv. 

 

Veckans råd: Var källkritisk.

 

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!